reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nanu z duszą na ramieniu czytałam. Uff jak to dobrze, że wszystko w porządku. Dbaj o siebie kochana.

Ja dzisiaj byłam u nowego endokrynologa. Strasznie mnie rozbawił podczas wywiadu bo się mnie pyta jak z wagą, utyłam czy schudłam w ostatnim czasie :-D a chwilę wcześniej mu powiedziałam,że jestem 3 tygodnie o porodzie.

reklama
Dziewczynki dzięki za kciuki!!! Mam wizyte jutro o 16.45, jadę z córą już koło 13 i pójdę z nią gdzieś na obiadek wcześniej i na pączki :). Mężowy ma dojechać, i jak szyjkę będę miała badaną to wyjdzie z córą z gabinetu.

Martusia ale agent z tego lekarza! Jakiś lekko nieprzytomny :)!!! A Wy jutro na pobranie krwi z Wojtusiem??? Kciuki za dzielną rodzinkę!!!

Laski kupilam Mojemu Salfazin bede go szprycowac, ciekawe jakie beda skutki;-)A i jeszcze pytanko...gin(bylam u niego tylko raz) zlecil przeciwciala przeciwjadrowe i przeciwplemnikowe ale zaszlam i odpuscilam, myslicie ze jednak powinnam zrobic????

Jutro Tlusty Czwartek juhu ciekawe ile paczkow wciagne???

Wikama ty wredoto!! tu ciezarne z zachciankami sa czytaj Gatto, a ty czeresnie pokazujesz?? Gdzie ja teraz eMa po czeresnie wysle?????

Elka a co maja wykazac te badania? bo nie mam pojecia zielonego, a nie chce mi sie w googlach szukac:happy2:

Marta haha zakrecony endo:tak:

Gatto p/c przeciwjadrowe to chyba cos takiego co przeszkadza w prawidlowym tworzeniu sie komorek np DNA a p/c przeciwplemnikowe to po mojemu zabijaja lub przeszkadzaja uszkadzaja zolniezyki...to chyba sredniozaawansowana immunologia;-)

reklama
Witam dziewczyny po calym dniu,troche widze sie tu dzialo
ja zmeczona jak niewiem bo bylismy z M na miescie,bo chcialam kupic sobie stanik na moja sesje,ale zeby kupic tutaj ladny czarny biustonosz w rozmiarze 85 albo 90D to jakies niemozliwe,w koncu znalazlam nietaki super jak chcialam,ale tez ladny,kupilam pare ciuszkow dla malej i M kupil jej pierwszego misia,jest przecudny.Z miasta wrocilismy to na szkole rodzenia i prawie niedawno wrocilam.M tylko przy telefonie dzisiaj siedzi bo wszysy na urodzinki dzwonia,wiec zbieram sie zaraz nyny bo wczoraj zesmy posiedzieli dluzej,ucieszyl sie ogromnie babka ze swieczkami
Nanu dobrze ze wszystko juz dobrze.Mala niech rosnie w brzuszku u mamusi
Martoocha a ty koniec stresow,teraz tylko rob co lekarz kaze,oszczedzaj sie i za niedlugo do lekarza!!!!!
Elka ale mi zrobilas smaka jak wspomnialas o tym tlustym czwartku,zaraz jutro rano lece do piekarni!!!
Wikama kciuki za wizyte&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry