reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

A ja dzisiaj znalazłam w necie blog znajomej która jest w ciąży i poryczałam się na całego. Każda ciąża wśród znajomych budzi we mnis ogromne emocje i kończy się płaczem. I pytaniami dlaczego???? Chyba jednak nie radzę sobie najlepiej...

reklama
Suana trzymaj sie glowa do gory czas leczy rany banalne ale prawdziwe:tak:bedzie lepiej, musi byc lepiej juz tak my ludziki jestesmy skonstruowane ze potrafimy duzo zniesc i podnoscic sie po upadkach:tak:nie jest latwo, zycie nie jest latwe ale musimy byc twarde dla nas samych dla bliskich i dla przyszlych naszych rozowiutkich zdrowiutkich dzieciaczkow:tak:

Gatto mąż mówi, że czereśnie są teraz dostępne w Nowej Zelandii i Australii :-D; a swoją drogą domyślcie sie mojej miny jak je zobaczyłam!!!! Ja myśle, że mężuś za tą niedziele chciał mnie przeprosić i zamiast kwiatka to pojechał po czereśnie. Wyszukał w sklepie ze zdrową żywnością i sprawił mi mega radość!

Suana daj sobie czas.... Każda potrzebuje go w innym wymiarze.... Mi bardzo pomogła lekarka utwierdzając że to dobry czas na kolejne staranka, ale każda z nas radzi sobie inaczej. Ja też miałam czas, że płakałam zadając sobie pytanie czemu inni mają pełne rodziny i przyszło im to z taką łatwością i nie doceniają a my przeżywamy taką tragedie... Płakałam patrząc na małe dzieci, albo zaciskałam zęby i udawałam przed innymi, że mi towarzystwo niemowląt pomaga! Jeżeli czujesz, że jest gorzej a nie lepiej z każdym dniem to może warto wybrać się do specjalisty żeby pomógł. :*

cześć Śpioszki!
u mnie pobudka była o 7, z czego nawet sie cieszę bo nie będzie mi trudno w przyszłym tygodniu wstawać i szykować Wiki do szkoły:)! Jem śniadanko i popijać herbatkę! Jestem bardzo podekscytowana wizytą! Dzidzia już z rana mnie obkopała więc idę w miarę spokojna jeżeli takim w ogóle można być przed wizytą ;)!

Nanu co u Ciebie? Nie ma już nic czerwonego? :*

Ostatnia edycja:
Witam z kawką
(bez pączusia :dry:)

wikama &&&&&&& czekamy na wieści.

Elka nie umiem się wypowiedzieć o tych badaniach.

Mąż mi pączka nie kupił, jestem niepocieszona...

Zapominajko w takim razie przesyłam wirtualnego pączusie;-)
Wikama trzymam kciuki&&& ja tez dziś lece do doktorka.:tak:
Nanu oj to najdłaś sie strachu.Uwazaj na siebie!
Suana chyba wszytski emiałysmy podobne odczucia, zobaczysz wkrótce i TY bedziesz tuliła maluszka:tak:
Neta, Elka no to faszerujcie tam chlopów faszerujcie witaminek nigdy za wiele:-)

miłego dnia, smacznych paczusiów.:happy2:

Ja na glukozie od rana, , jeszcze 15min, , pobranie i spadam na paczki. Krwi na razie nie ma wiec uff. Jedynie brunatny zaciek na wkladce. Ale na usg stwierdzono obecność brunatnego sluzu w szyjce więc pewnie to to splynelo. Obserwuje. ..

Ja już 2 pączusie przyjęłam :-).
Witam Was dziewczyny- dzisiaj mam już lepszy nastrój i spokojniejsza jestem. Więc się Was słucham:tak:..myślę aby pójść na USG za jakiś tydzień-zobaczymy.

Nanulika- a wiadomo skąd takie plamienie wystapiło wcześniej? Słyszałam że u wielu kobiet występują plamienia/ krwawienia przez całą ciążę (zazwyczaj w terminach @).

nie wiadomo Martoocha - wczoraj jedyne podejrzenie padło na szyjkę bo z 45 zrobiło się niby 37, ale wszystko i tak zweryfikuje wizyta poniedziałkowa u mojej gin....

reklama
cześć dziewczynki, my byliśmy na pobraniu krwi. Wojtuś był bardzo dzielny a mamie serce pękało. Pielęgniarki mówiły, że dzielny chłopiec- mało płakał aż mi krewka nie chciała lecieć. W drodze powrotnej weszliśmy do pediatry porozmawiać o brzuszku i mleczku.

&&&& za dzisiejsze wizyty.

Ja uśpiłam małego i biorę się za sprzątnie bo dzisiaj przychodzą znajomi. buziaki laseczki

Do góry