reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Powitac

Martoocha &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& no to moje gratulacje, kolejna Fasolina juhu

Wika ale superrrrr to musi byc nieziemskie uczucie:-)

Nanu Twoj S dobrze gada, wodki Mu dac!!!Spokojnie bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hahahaha widze ze i tu wariactwo zawitalo...no no przesrane cale zycie:-D:-Dlubie taki powiew optymizmu i pozytywnej energii na forum odrazu dodaje skrzydel lepiej niz redbull:-D

No to jesteśmy w domu, po IP.
Na szczęście wszystko w porządku! Nie wiem co to było, na IP wyglądało już jak plamienie, a w domu po sikaniu miałam różowo-czerwony (nie brunatny tylko blado czerwony) papier, tak jak przy kończacej się miesiączce. Żadnych innych objawów poza arcymega aktywną Matyldą od wczoraj!
Na ip najpierw badanie wziernikiem, potem usg dopochwowe, potem przez brzuch. W szyjce faktycznie wydzielina brunatno podbarwiona. Szyjka 37mm - nie budzi obaw, jedynie jak sprawdziły że 3 stycznia miała 45mm to może być tak że się skraca - mam obserwować. Jednak bez paniki bo 37mm to sporo, a poza tym warto ponoć sprawdzić u tego samego lekarza i a tym samym sprzęcie - w pon mam wizytę więc porównamy. Matylda leży główką w dół (więc głową mi po tym pęcherzu napitala a nie nogami jak myślałam), waży 900g z wymiarów starsza o tydzień niż OM.
Mam się oszczędzać, zakaz współżycia i gdyby jakiekolwiek skurcze,plamienia to jechać na IP-położą mnie na obserwacji, a jak nie to w pon do swojej gin...
ufff..... ale się wystraszyłam!!!

Nanu chwala Bogu!! Ale stracha na pewno mialas! Mozliwe, ze Mala walila po lozysku i jakas zylka pekla, zdarza sie, aczkolwiek zawsze nalezy sprawdzic.

Nanu ale nas wystraszylas. Dobrze, ze wszystko ok, a mala duza jest jak na 25tc :-) to tez jak poskacze to moze czasem cos ruszyc. Lez sobie na boczku i nie rzucaj sie juz na duze imprezy i mega szykowania...za rok okazje znow beda;-)

dzięki dziewczyny - miałam mega strach! łapy mi się trzęsły, ryk i ogólnie masakra! ale już uff..... Panie widziały że się zestresowałam i nawet paczkę dały:) materiały do poczytania, butelka Aventu, sudocrem i espumisan...

reklama
Do góry