reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajko no czym sie znowu stresujesz??? Gneb gina nich Ci powie ile maluch wazy:-)
Moj ostatnio spal na zabe:-D mial raczki w gore podniesione jak psiak gdy prosi i nic go nie ruszalo, ani bujanie, ani uciski...nic. A na drugi dzien jak zaczal sie wsciekac to konca nie bylo no i nabroil na ktg i potem pol dnia tam lezalam...a mlody mi noge w zebra wciskal.

Izka jak tylko lezeniem na lewym, prawym boku moge spokojnie dotrwac do terminu albo choc bezpiecznego czasu...to nie jest to duze poswiecenie;-)
Dzis i tak wyjde na miasto na troche, bo musze pozalatwiac pare rzeczy. Do gina pojde we czwartek to mi zmierzy szyjke, dzis mi nic to nie powie. A tak bede miala podglad na reakcje szyjaka i kupie rusztowanie na brzuch.;-)

reklama
Myszka uzywasz moze balsamu do ciala Fenjal??? Otworzylam wczoraj, bo mi moja siostra przeslala z Niemiec wlasnie i pachnie tak oblednie, ze moznaby go jesc!! Mam nadzieje, ze rownie dobry w nawizaniu:tak:

Kitus w tej ciazy olalam moje cialo, poprzednio smarowalam i masowalam i nie wiem czy to tez nie sprowokowalo skurczy i porodu. W doopie z rozstepami;-) na modelke i tak startowac nie bede, po Tomku mam juz i tak tatar to co tam pare w ta czy w tamta.Tylko chwile jak mocze sie w wannie to leje ciut oliwki do wody i tyle.Zaraz sie bedziemy zbierac eM mi przyniosl przyprawy dopakowalam i sle paka sms Ci podesle dane paczki to bedziemy mogly sprawdzac droge gdzie jest.M patrzyl na te roze i sie pyta czemu nie zrobilam dziewczynki:-D no to go uswiadomilam, ze od roboty to on jest, a ja to tylko inkubator:-D nosze co zmajstrowal;-)Dobra zbieramy sie odezwe sie pozniej.Powodzenia na wizytach, a reszcie cholernie nudnego dnia zycze.:*

Martoocha po cichutku gratuluję i czekam na mocniejszą kreskę i Fasolkę na USG :)

Elka u mnie wszystko ok. Podchodzę w lutym do badań, jakichś bardziej profesjonalnych. Zapisałam się na 21.02 do kliniki, żeby obejrzał nas specjalista. Dzisiaj idę do mojego gina, bo jakimś cudem udało mi się wepchnąć, a już 2 miesiące nie byłam. Może da mi jakieś skierowania, to taniej wyjdą te wszystkie badania?

Martoocha ja bardzo szybko poszłam do ginekologa. Co prawda usg nie robiłyśmy bo było za wcześnie i nie było sensu stresowania sie ale dała mi duphaston i różne inne najazy i zakazy. Uspokoiła mnie bardzo ta wizyta, więc ja myśle, że warto dmuchać na zimne i robić wszystko by być spokojnym. Przejść sie nigdy nie zaszkodzi.

Zapominajko, Gatto kciukasy za wizyty!!!!

Zapominajko miałaś ochotę może czasami swoje dziecko starsze zakneblować??? Moja dzisiaj ciśnienie mi podnosi... GRrr

Nanu masz racje, wsparcie od męża jest teraz dla mnie bardzo potrzebne! Mam nadzieje że zrozumie coś na dłużej :)

Marta dzisiaj znalazlam posta w ktoeym zdjecie Wojtusia,jest przesliczny.Juz niedlugo Gatto nam bedzie zdjecia przesylala:-)
Gatto ja ostatnio ogladalam w sklepie ten Fenjal,ale mam narazie moje kremy z DM i olejki wiec musze moje wykorzystac.Jeszcze 7dni tylko do spotkania
Nanu ja wlasbie wczoraj pytalam o Danutaski bo nigdzie jej niewidac

Ja dzisiaj tez na sklepy chce sie troche wybrac do takiego malego centrum a jutro M urodzinki wiec ma wolne wiec wybierzemy sie do miasta.Prezentu juz niemusze kupowac bo dostal telefon ale upieke mu babke i zrobie niespodzisnke jak wroci z pracy

reklama
Do góry