reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej babolki, my juz dawno po wizycie, ale dopiero teraz sie dorwalam do kompa. Wszystko ok na szczescie. Gattinka byla grzeczna :) Dzieki za kciuki:tak:
Myszko dzieki!! Kopru niet w tym kraju:baffled:

reklama
hej dziewczynki :-)

wikama mój synuś też czasami gada jak najęty, że człowiek automatycznie się wyłącza:-Dpoza tym ujawnia Bąbel swój uparty charakterek

Ewcik - jak się dzisiaj czujesz po pracy?

.

dzięki kochana, że pytasz.. czuję się tak, jak wczoraj, czyli do doopy hehe może to kwestia tego, ze organizm znowu musi przejść na tryb praca? sama nie wiem.. wizytę u ginki mam 21.02, więc zobaczymy, co ona powie..
a co do Twojego wykresu, to robiz testy owu lub chodzisz na monitoring? bo póki co to cykl wygląda na bezowulacyjny:baffled:

martoocha o rany, ale się cieszę!!! trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!!

pozdrowionka dla wszystkich!!!

Hejka Lale

Wika dobrze ze przemowilas swojemu do rozsadku, chlopow trzeba trzymac krotko:-D:-D

Mycha imia super i Twoja szyja super i wogole wszystko super!!!;-)

Gatto super ze wszystko oki i ze Mala grzeczna byla, no no wielkie odliczanie alez sie ciesze:-)

Zapominajko a Wy jak tam?

Kochajaca Mamo
sliczna ta Twoja Princessssa

Fuma dobrze ze wracasz do zdrowia

Marta
&&&& dla Wojtusia, niech sie trzyma dzielnie:-)

Buziam

Gatto super że Gattinka była grzeczna!!!! Dobrze, że w domu jesteś!

Karo jak u Ciebie wizyta!??!

Ewcik ja mam z mężem już takie gotowe teksty jak Wiki się rozgada: "naprawde?","co Ty nie powiesz?", "ojej, niemożliwe!" Itp! Odpowiadamy jej kompletnie jej nie słuchając ;)- ot, tacy wzorowi rodzice z instynktem samozachowawczym! Ale Wiki weszła w okres pyskowania i skubana ma takie cięte riposty czasem, że brakuje mi już na nią momentami siły:/

Myszko imiona super!!! Jestem za!!!

Marta, Kochająca_mamo piękne Maluszki!!! Martuś buziaki dla Wojtusia żeby jutro był dzielny i oczywiście żeby dzielna była mamusia ;)

A ja wysłałam M. z Wiki na przejażdzkę i mam wolny wieczór :)

Wikama ja wizyte mam za tydzien we wtorek mam o 8rano.Ale niemartw sie jak tez wszystko kickam.Niewiem czemu myslalalam ze Gatto ma cesarke tak jak ja wizyte i pisalam jeszcze 7dni a przeciez 10dni.
Wyskoczylam dzisiaj na zakupy i pokupilam juz wiekszosc rzeczy na urodzinki,jutro reszta.Bede miala co robic na 15ludzi.Ale zakupilam rowniez pampersy jeszcze za kupony ale 3-ki i chusteczki z pampersa 4paczki udalo mi sie dzisiaj za 1,99kupic.Myszka gdybys chciala w reala sa,normalnie kosztuja 5.45 a ze wychodza z programu 4paki(wchodza za to 3paki oczywiscie za ta sama cene)wiec kosztuja teraz 3,99 a ja mialam jeszcze ten kupon z pampersa i to wyszly mi po 1,99.Wiec warto
Kupilam rowniez takie male swieczki na urodzinki dla M,pieke akurat babke i zrobie mu niespodzianke o 12:-)

ten od danutaski to firma CONTEC,fetal doppler

1268095108258_hz_fileserver2_521167.jpg

reklama
Wróciłam baby ;-)
Bardzo dziękuję za kciuki. Malutka zdrowa. Pięknie się zaprezentowała. 100% baba z niej. I waży 1140 już.
Szyjka długa i zamknięta.

Do góry