reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

:-D Wiesz co ..tak czy siak chyba odpalę Wow i stworzę nową postać.. czegoś takiego mi potrzeba.. Może dzisiaj wieczorem się zdecyduję..

Betek na razie nie robię..dowiedziałam się o nich już wszystkiego.. Widziałam piękne przyrosty i poronienia.. i słabe przyrosty i piękne ciąże. Jakby nie wychodziły to i tak muszę USG zrobić. Więc dopóki lekarz nie skieruje na betkę to ich nie robię..

A ucieszę się dopiero po USG w 9 tyg i jak wszystko będzie ok.. (które do dzis mi się śni). Poprostu utrzymuję umiarkowany optymizm.

Myślicie że na właśną rekę powinnam zacząć brać dupka? WIEM! zadzwonię do mojego ginka w czwartek, po zrobieniu testu.

Ostatnia edycja:
reklama
Martoos co doktor mowil poprzednio co robic jak sie uda? Folik to standart accard nie wiem.

Suana my staramy sie Marty na bete nie slac, bo to za duzy stres dla Niej. A tego najmniej teraz potrzebuje.

To Martoos daj znac jaki serwer to sobie pobiegamy, posle eMa po karte do wowa i odkurze moj prezent swiateczny, bo ja z lozka pogrywam;-)

Luteine czy doopka mozesz brac, bo to progesteron to nie zaszkodzi przeciez.

Mówił Folik i accard. I potem się zgłosić.. Najgorsze jest to że do tego SUPER lekarza zapisałam się dzisiaj i jestem w kolejce oczekujących.. mam też swojego starego ginka, do którego mogę pójść w każdej chwili.. ale wolę do niego zadzwonić bo iść na tym etapie nie ma sensu myślę.. Wiem że teraz lekarze wciskają tego dupka, bo on podobno nie zaszkodzi a może pomóc

Dzień dobry :-)
Marta Wojtuś jest słodki :tak:

Martoocha &&&&&&&&& i gratuluję!!!
Cycki mnie raz bolały, raz nie, a raz były takie tkliwe, że założenie stanika i bluzki powodowały mega ból.
Ja bym dupka nie brała. Skontaktuj się z ginem i zapytaj. A do tego czasu troszkę się oszczędzaj na wszelki w i zajmij się czymś wciągającym. Pamiętam, że w pierwszej ciąży pod koniec w Diablo grałam namiętnie :-D

Myszka bardzo fajne imiona.

Ja dziś wizytuję :sorry2: więc klasycznie lekki stres mnie trzyma.

Myszko mnie sie bardzo podoba, szczegolnie Steffan!! Ja chcialam mala nazwac Stefania, ale mnie eM przeglosowal :-D

Martoocha spokojnie, poczekaj jeszcze do jutra lub pojutrza, zrob test, jak wyjdzie krecha, zadzwon do ginka. Wazne, zeby bejbik sie dobrze umiejscowil w dobrym miejscu:tak:

W Diablo też grałam :) ale znudziło mi się szybko :-p

Ok- zrobię jak radzicie..dziękuje Wam kochane duszyczki..szkoda że nie ma emote'a <przytulam>.

Martussss to po cichutku ogromne gratulacje!!!!! :*

Zapominajka, Gatto kciukasy za dzisiejsze wizyty &&&&&
kurde jeszcze kilka dni i Gattinka się pojawi ehhh :)

Myszka a ta Twoja szyjka to niezłe figle płata!! strasznie szybko podskoczyła suuper!! i podziwiam za to leżenie, ja ostatnio cały czas łaże albo siedze, bo wyleżec kilku minut nie mogę bo mnie strasznie nogi rwą :/

Martuś kochana &&&&& za wyraźne dwie krechy i nudną ciążę. Twój test przypomniał mi mój pierwszy z Wojtkiem- za dwa dni były już dwie wyraźne krechy więc takich Tobie życzę. A potem takiej spokojnej ciąży jak moja :tak: bo laski to co chwila mają jakieś przeboje:-D

My dzisiaj jednak kupiliśmy inne mleczko dla małego bo tamto wyraźnie przestało służyć. Jak zjadł to bolał go brzuszek. Niby puszczał bąki i 3-4 kupki były w ciągu dnia ale co z tego skoro po karmieniu zwijał się jakieś 2-3 godziny. Wczoraj w ciągu dnia to spał mi ze trzy godziny w sumie. Jak dostał moje mleczko to zasypiał od razu i spokojnie spał. eM kupił mu NAN i odpukać po nim ładnie zasnął.

Myszko super, że już w domku. No i że znowu masz szyjkę jak żyrafa. Teraz odpoczywaj i bez skrupułów wykorzystuj swoich chłopaków. A imiona mi się bardzo podobają.

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&

Ostatnia edycja:
reklama
Gatto oto i ciacho które obfotografowałam na fb - było pyszne!!!
Moje Wypieki | Jesienna Koralowa Szarlotka
kciuki za Twoją wizytę - Gattinka bądź grzeczna!!!

Zapo - ty też nie sraj w gacie tylko skikaj na wizytę i przynoś dobre wieści!

Martoocha
- gratuluję i 3mam kciuki za fasolkę - niech sobie gniazdko wygodne na najbliższe 9 miesięcy wymości!
na wizytę za szybko nie ma co pędzić, bo i tak nic nie będzie widać... trzeba czekać - ale będzie dobrze, pogracie z Myszką w te Wasze Wow czy coś tam (nie znam się) i się oderwiesz! A maluch będzie się na spokojnie zagnieżdżał:) Aha i znów Myszce rację przyznam - żadnej bety! tak jak sama pisałaś, nic nam wiedza o niej nie daje za bardzo! Ja robiłam w 1wszej ciąży, w 2giej ciąży, ładnie rosło i co? jak nie obumarcie to wada.... teraz dałam sobie spokój, nie było żadnej bety i co? i jest OK póki co!

marta-l wojtuś cudnie wygląda,taki słodziak! aż bym go wyściskała! jak ja uwielbiam dzieciaczki!!!!

danutaski - ktoś już się wczoraj dopytywał słusznie, gdzie jesteś? wszystko w porządku u Was?

Wikama - cieszę się że mąż zaczął ogarniać sytuację, wiem jakie to ważne!

Ostatnia edycja:
Do góry