reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Martoos bladzioch, ale pozytywny:-) super kochana teraz na spokojnie odczekaj, bo nie ma co robic 10 testow, a fasolek sie ladnie usadowi w wygodnej pozycji:-)
Ale sie ciesze:-)))))))))))))))))))))))))
Nie zapomnij pozytywnie myslec, a my trzymamy kciukasy za wygodna pozycje, nudna ciaze no i zdrowego rozowego bobaska w terminie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Martocha nieważne, czy bladzioch czy nie bladzioch, ważne, że pozytywny! Gratuluje serdecznie i życzę nudnych 9 miesięcy :)!!!!! A co do testów to zazwyczaj ta kreseeczka świadcząca o ciąży jest dużo bledsza :)

Myszko mój M. myśli sobie tak, że jeżeli będę chodziła na częste umówione wizyty to nie będę musiała nigdy do szpitala jeździć. A ja mu tłumaczę że jedno z drugim nie ma nic wspólnego! Jeżeli będę sie źle czuła i zacznę sie martwić na poważnie to jadę na ip sprawdzić czy wszystko ok i już. Ale trochę zrozumiał bo i wczoraj chciał mi coś w domu pomoc a nawet plecki podrapać ;)! Chyba dotarło, że ma mnie wspierać a nie stresować dodatkowo! A poza tym to super, że w domku jesteś, wczoraj trochę strachu nam napedziłaś! A z ta twoja szyjka to rzeczywiście jakies cuda sie dzieją! Więc teaz leż i leż!!!!

Martus wiem po sobie,blada kreche mialam chyba jeszcze przez tydzien dopiero potem kiedys byly ciemniejsze krechy.Trzymamy mocno kciuki aby wszystko bylo dobrze,odczekaj dwa,trzy dni z testenm i bedzie wiadomo.A ty fasolko rosnij nam zdrowo:-)

Wikama z tymi naszymi facetami jest jak z ta moja szyjka :-D niby dobrze, a nigdy nic niewiadomo :-D trzeba trzymac reke na pulsie i czasem wstrzasnac :-D
Pamietaj nikt poza nami nie wie co dokladnie czujemy i gdy cos nas niepokoi to my musimy interweniowac...oni moga tylko byc z nami co wcale latwe dla nich nie jest, bo nigdy tego niezrozumieja ;-)

Ostatnia edycja:
hej babolki,

Suana ja tez juz sie nie moge doczekac :tak:

Myszko, bo ja ostatnio malo na forum to lepiej jak sie telefonem dre:-)

Martoocha oby to bylo TO!!! zrob nastepnego testa jutro hihi:-D:-D Trzymam kciuki za fasola, za zdrowa ciaze i zdrowego bejbika! A co, jak juz wymagac to maksimum:tak:;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja dzis o 13 mam wizyte. Trzymajcie kciuki, zeby Gattinka byla grzeczna, bo jak bedzie lobuzowala jak ostatnio to mnie znow zostawia w szpitalu. Dla pewnosci wezme torbe (wczoraj ja w koncu spakowalam:blink:). W nocy byla okropna wiercidupka, to moze sie uspokoi potem...mam nadzieje!

Nanu ty mialas zdjecie na fb jakiegos ciasta. Co to bylo? Mam ochote na jakies dobre ciasto, ale sama nie wiem na jakie:baffled:

Kicia dokazywac moze, byle by im puls malej nie uciekal, bo mimo ze my czujemy ze dziec zwyczajnie nawial...maszyna drze sie i nagle panika bo serducho ucieklo;-)
M wczoraj zaproponowal imie po jego ojcu, co prawda drugie imie, ale ok. Jak Wam sie podoba Paul Steffan? Steffan po moim dziadku, tu jak najbardziej popularne, w pl bym nie dala bo maly by zycia w szkole nie mial.

Pozostaje mi czekać.. i mieć nadzieję i myśleć pozytywnie. Test zrobię pojutrze i kupię apteczny (zrobię allegro i aptecznym).
Dziekuje dziewczyny za słowa otuchy, które bardzo mi są potrzebne BO JESTEM ZESRANA JAK BOBAS PODCZAS ROZWOLNIENIA:zawstydzona/y::szok:.

Nie wiem.. mam sie umówić do lekarza? powinnam brać coś poza folik i acard? Chyba wolałabym poczekać jeszcze jakiś tydzień..

Ostatnia edycja:
Martoos kochanie luzik, zostaw sobie troche nerwow na reszte 9 miechow;-) pampki drogie to z tym sraniem ostroznie:-D bo dzieciowa wyprawka do tanich nienalezy;-)
Bedzie dobrze kochana, kup apteczny test i nie rob wczesniej jak w piatek. Do piatku instaluj wow chodz na shattrath niemiecki to poleweluje z Toba:*

reklama
Martoocha a może zrób betę? I jak będzie powyżej tysiąca to zasuwaj do lekarza :) Poniżej 1000 na usg jeszcze raczej nic nie będzie widać. No i ciesz się kochana :))
Ja trzymam kciuki żeby wszystko było super &&&&

Gatto kciuki za wizytę!!

Myszka a ty leż, leż i leż. I nie pal!!

Do góry