reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Karo magnezu teraz mi dowalili, ze do rur lepie 3x2, codziennie zastrzyk na trombofilie...

Martus juz spokojna jestem;-)

A towarzystwo...jedna wciaz spi, a smarka...juz znow mam kaszel... Druga dopiero co po porodzie wiec ciagly ruch, a jeszcze z komplikacjami, tez dosypia w miedzy czasie;-)

reklama
wchodze dopiero, patrze a tu takie info.. myszka nie rób sobie i nam stracha :-p sama tyle tłukłaś wszystkim o stresie, więc pamiętaj ZERO STRESÓW!! jesteście teraz z maluszkiem pod stałą opieką, więc choć nie musisz latać na IP, ale powiem Ci, że jednak dobrze, że byłaś tak nadpobudliwa i tak biegałaś.

Myszko- dobrze że lepiej..niech lekarze robią wszystko co do nich należy, a do Ciebie należy spokój i odpoczynek :)
Mam dla Ciebie doskonały pomysł. Mój M. kupił mi takie urządzenie: KINDLE- doczytania książek. Możesz sobie ściągać lub kupować 10000-ce ksiażek. Ekran nie świeci, więc nie męczy oczu..ja przez ostatnie 5 dni przeczytałam prawie dwie 500-stronicowe książki " 50 twarzy Greya' oraz drugą część tej serii.
Szybko mija czas podczas czytania..i mozesz oderwać się myślami od wszystkiego..

Co do mnie to przez ostatnie 2 dni czułam bóle jak na @ (przychodziły falami, nie ciągle). Dziś mam wrażenie jakby brzuch był wypełniony watą.. nie umiem tego określić..takie lekkie odrętwienie i od czasu do czasu na sek. jakiś jajnik się odezwie.
Dziś wzięłam wolne bo okropnie mnie łeb nasuwa.. więc delektuję się słodyczami w łóżku :-p

O ja nawet e-booka 50 twarzy Greya mam :tak:
Jakby któraś miała ochotę.

Kochane trzymam kciuki, żeby @ nie przylazła.

Marta niezła dawka magnezu.

serduszko Matyldy zdrowe i jak z podręcznika!
przepływy, wielkości komór zastawki itp!
Jak to mój S w drodze powrotnej podsumował: kurcze, jak komora ma ok 1cm wielkości to ona ma teraz serce jak kura!

dziękuję za kciuki dziewczyny!!!

Myszko
jak humorek i samopoczucie?

Martoocha kciuki bo tempka piękniasta!!!

Mam ladowarke, to moge nadawac:-D

No wiec wcale juz sie nie denerwuje, wiem ze gdyby cos to mam pomoc na miejscu. Narazie do poniedzialku a co potem to mi powiedza.

Myszko w zeszly piatek ja wyladowalam w szpitalu, w ten ty......bedzie dobrze! zdawaj relacje co jakis czas;-):tak:

reklama
Do góry