reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej, co za gorące nastroje ;)!!!! Mnie tu jeszcze z pól roku abstynencji czeka a wy o piżamkach w serduszka i to z kokardkami:-D!!! Oczywiście żartuje, działajcie kobitki a mi tylko ślinka cieknie ;) !!!! Za wszystkie starające się i czejające na testowanie dziewczyny ogromne kciuki i śle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Malgoniu kciuki zaciśnięte żeby wyniki były dobre i teraz obie czekamy! Ty na wyniki a ja na usg Maluszka, żeby ten dziad z główki znikł lub chociaż sie zmniejszył! Musimy być dobrej myśli!!!! :*

Ewelka super ze maly dobrze zniosl szczepienie.U nas od 24 tyg na kazdej wizycie robia ktg a Myszka miala juz wczesniej robione ktg
Danutaskihttps://www.facebook.com/photo.php?...03784674221.2064902.1222362745&type=3&theater to jest link do tej mojej kuzynki na facebooku,niewiem czy bedziesz umiala go otworzyc
Myszka widzisz to znowu u nas inaczej bo ja niewykupywalam zadej recepty tylko 15 euro i potem mi kasa chorych wplacila mi na konto.Ale super wynik,u mnie byl chyba 122 jesli dobrze pamietam po godzinie.U nas tez niemozna opuszczac przychodni ale u mnie bylo robione ctg w tym czasie wypilam glukoze i po ctg zaraz do lekarza i bardzo szybko ta godzinka zleciala.

A ja po wizycie rowniez.Mala ma ponad 1500g i okolo 40cm.Lekarz sie smial ze ma duza glowke po mezu i M sie juz bardzo przejal.Byl ze mna na wizycie bo zaraz po pracy przyjechal i byl super zadowolony bo lekarz na wlaczyl na 3D,az M ryknal w boze jaka ona podobna do ciebie.Az lekarz sie wystraszyl ze cos sie stalo.Wywolal nam 4zdjecia i mam nastepnym razem przyniesc karte lub cos do nagrania to mi nagra wszystkie zdjecia.I zrobil wszystko za darmo.Bo normalnie jak tak patrzalam to 3D u nas kosztuje od 70 do 120euro.Wizyta za dwa tygodnie.Szyjka dalej twarda i trzyma i dalej 3cm.Gin zadowolony i ja rowniez oczywiscie

Karo gratuluje udanej wizyty! Duży Wasz "Maluszek"! Ja bardzo lubię z mężem chodzić, zawsze ma jakiś śmieszny komentarz albo dziwną reakcje i bardzo rozładowuje napięcie! Jak możesz to wstaw zdjęcie! Uwielbiam te foty z usg!!!

Kaso a ja dziś spojrzałam na Twój suwaczek i mnie zatkało :)!!!! To już 34 tydzień! Już tak blisko utulenia Maleństwa! :)

reklama
Z dedykacja dla cioci Wikamy 1359483139441.jpg
Troche niewyrazne bo na szybko zrobilam tylko przez telefon zdjecie bo niechce mi sie skanera podlaczac
Ewelka umiesz otworzyc wszystkie zdjecia?bo ma ich chyba z 50 tam wrzuconych.No ma naprawde talent do wszystkiego,bo ogolnie jest fryzjerka z zawodu i kosmetyczka i majac 4dzieci pracuje w zawodzie w torty to jej hobby

Do góry