Witam się
Marta-l gratuluję takiego pięknego wyniku na wadze - czy mogę wiedzieć ile masz wzrostu i ile ważysz teraz?
Jak odstawisz karminie, polecam do brzucha krem Vichy VICHY NEW CELLU'DESTOCK VENTRE 150ml NOWOŚĆ__11835 (2962352454) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja się zaczęłam smarować 1 raz dziennie i po ok 3 tygodniach skóra jest całkiem inna.
Dzięki :-) ja raczej z tych okrąglejszych kobiet jestem więc z każdego kg na minus się cieszę. Zaczynałam ciążę z wagą 72kg przy wzroście tylko 162cm. Teraz ważę 70kg i wierzę, że póki dbam o dietę to jeszcze kilka kg uda się zrzucić. Bo rzuciłam słodycze, czipsy i niezdrowe żarcie.
U mnie przed chwilą była położna i poprawił mi się humor. Spodziewałam się linczu za to, że daję butelkę ale ona chyba zrozumiała i powiedziała, że to nie koniec świata. Najważniejsze że staram się jak najwięcej swojego mleczka dawać. Dopóki udaje się odciągać to mam dawać. Muszę tylko w tym tygodniu iść z małym do przychodni na zważenie-dobrze że mam dwa kroki bo śniegu tyle że wózkiem pojechać będzie masakra. Jeszcze lada dzień przyjdzie do nas pediatra więc skonsultuję wybór mm. W sumie to co mamy nam służy ale zobaczymy co lekarz powie.
Myszko gratuluję wyniku glukozy :-)
A i znalazłam dzisiaj fajne zdanie-będę je sobie powtarzać jak mantrę
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
lepsza butla podana z miłością, niż cyc podany ze złością