reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Gatto lepiej niech to sprawdza i napewno spokojnie bedziesz mogla wrocic do domku a Gattinka niech poczeka jeszcze 2,3 tygodnie.
Wikama napewno to nic zlego tak jka dziewczyny pisza,a lekarz napewno dalej bedzie sprawdzal wiec bedzie wszystko dobrze
Myszka ja zamawialam tylko 1-ki bo 2-ki wyszly tak jak w sklepie w promocji a mam te kupony jeszcze z pampersa to w sklepie wyjda taniej i chce jeszcze jakies kupic jak bede gdzie w promocji

Danutaski,
jeśli chodzi o Nestle to ja żadnego formularza nie wypełniałam a próbki produktów dostaję na podstawie ankiety szpitalnej, tak sądzę....
Lidia ma się już znacznie lepiej, właściwie to już jest wszystko dobrze, choć wczoraj będąc na kontroli i 8 dniach zastrzyków pediatra osłuchała ją i stwierdziła że jeszcze dodatkowe 4 zastrzyki nie zaszkodzą- to tak dla bezpieczeństwa, tak więc do soboty wieczór mamy jeszcze dalszy ciąg zastrzyków, co łącznie daje liczbę 10 pełnych dni na antybiotyku.
Zauważyłam że od niedawna zaczęła chwytać swoje nóżki, leżąc na pleckach. Jak to śmiesznie wyglądaA skubana tak wysoko je zadziera że sięgają prawie głowy
Dziś byłam na kontroli z synem, też już zdrowy, do wtorku ma się jeszcze wygrzać.
Mąż ciągle chyrla, ale lekarz stwierdził że to jakieś resztki zalegają mu w płucach i popija jedynie mocno wykrztuśny syrop.
Dziękuję za pamięć. POZDRAWIAM !

Ostatnia edycja:
Kicius trzymcie sie dziewczyny jak najdluzej&&&&&&&&&:*

Karo mnie pampers jeszcze nic nie przyslal, a dwojki sie na dluzej przydadza jak jedynki;-)
Jak maly bedzie podobny do brata to jedynek nieuzyjemy wcale, Tomasz mial dlugie nozki i 2 byly dobre, z tych najmniejszych czasem wyplynelo co nieco;-)

Mamuska machnij Lidii fotke jak tak nogi zadziera, musi to komicznie wygladac;-)
Duzo zdrowka dla malej i calej Waszej rodzinki.

Wikama nie martw sie tak, obraz z usg moze byc znieksztalcony gdy tylko zmieni sie kat nachylenia glowicy. Pamietaj to sa tylko maszyny, a lekarz tylko czlowiekiem i nie kazdy brzunio da sie uciskac rownomiernie, bo dzieci tez protestuja...jak moj wiecznie im w sprzet kopie. No i skoro doktor mowi, ze to nic takiego to wie co mowi. Glowa do gory i usmiechnij sie, bedziesz miec dodatkowe spotkania z maluszkiem:-) a zobaczysz, ze na nastepnym usg juz tego nie bedzie.

Hej

To znowu ja:)

Wikama nic się nie martw,na pewno będzie dobrze.Ja trzymam kciuki&&&

Trzymam &&&&& także za Gatto i Gattinkę.Nawet dobrze ,ze ginka Cię zatrzymała bo lepiej być w razie czego pod kontrolą.Mała wiercipiętka zapewniła mamie leżący weekend.Oj pewnie to dziecko jest pełne energii i nabiegasz się za nim :-D. Trzymajcie się obie.

Danutaski- bardzo dziękuję za Twój post. Już się nieco uspokoiłam.Też żałuję ,ze nie zrobiła mi usg, ale trudno . W zasadzie ona nie mówiła,że to hashimoto ,tylko ,że zapalenie a reszta to moja teoria.Chyba to nie to, bo TPO miałam tylko 88. Ale jak sobie zaczęłam wyczytywać w necie to pod hasłem zapalenie tarczycy zawsze mi to wyskakiwało.Póki co mam brać ten Eurytrox, akurat ja mam Eurytrox 50 ,przez tydzień pół a potem jedna tabletkę . I tak jak pisałaś , TSH mam badać.
Mam nadzieję ,ze teraz już się jakieś sukcesy w staraniach pojawią:)

Dziewczynki dziękuje za wsparcie! Niestety i stety jednocześnie aparaturę tu gdzie chodzę mają super! Mam nadzieje, że się wchłonie i jest wynikiem tego zapalenia oskrzeli a nie jednak toksoplazmozy! W poniedziałek jadę do zakaźnego a kolejne usg mam 07.02. Jak wszystkie przeciwciała wyjdą ujemne to cierpliwie poczekam, jak znowu igm będzie dodatnie to zacznę działać. Muszę uzbroić się w cierpliwość!

Gatto trzymaj się kochana! Mam nadzieje, że Gattinka nie będzie zmuszona do opuszczenia swojego przytulnego lokum!

Wikama Ty tam się nie stresuj tylko spokojnie czekaj do następnej wizyty :) na bank to cosik się wchłonie!!

a Ty Gatto leż spokojnie, lepiej, że Cie zostawili i poobserwują, a młoda niech tam sobie jeszcze posiedzi :)

ja dzisiaj nie dość, że rozleniwiona to jeszcze mężowi się oberwało bo mnie tak znerwicował, że hohohoooo.. aż poszłam posiedzieć w kuchni na podłodze, bo mnie to jakoś uspokaja :-p

Dziewczyny , dla poprawienia nastroju napiszę Wam co Mój dzisiaj zrobił:)

Mieliśmy kolędę i Mój poleciał sprawdzać czy ksiądz idzie. Otworzył drzwi a za nimi właśnie stoi ksiądz z ministrantami.Potem mi tłumaczył ,ze to go zaskoczyło bo się tam nikogo nie spodziewał.Za to się odezwał:" o ja cie ksiądz proboszcz!". A proboszcz na to :"Tak to ja we własnej,proboszczowskiej osobie".
Takiego dostałam napadu śmiechu,ze wszyscy musieli poczekać aż się wychichram:-D

My dziś idziemy na konsultację genetyczną - mam nadzieję, że coś z niej wyniknie..

Suana i jak tam po wizycie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry