reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Martus cc niemoze byc az tak straszne skoro tutaj wiele kobiet az sie o nie prosi...bardziej popularne niz sn;-) coby nie bylo najwazniejsze abyscie oboje z Wojtusiem byli cali i zdrowi :-) to najwazniejsze

Dziewczynki a ja zrobiłam dzisiaj na obiadek zupkę pomidorową ale taką troszkę ostrzejszą, Wikunii ugotowałam do niej makaron i dodałam śmietanki, a sobie dodała sera pleśniowego pasteryzowanego, troszkę parmezanu i kiełki brokuła! Tak mi smakowała że zjadłam dwa talerze:tak:! Mniam! Do tego upiekłam taki płaski chlebek i normalnie mèża aż od tej zupy nie mogłam oderwać!

Kaso jak się czujesz? Różyczka dalej się tak wierci? Daje Ci spać ta osopa czy nie bardzo? Mam nadzieje, że już mniej swędzi! Obyś szybko doszła do siebie!

Martuś cesarka przy znieczuleniu zewnątrzoponowym naprawde jest dość komfortowym zabiegiem dla matki. Będzie dobrze! Nie ma się co martwić na zapas! Przy takim ciśnieniu jakie masz to spokojnie sama urodzisz!!! :)

a my dzisiaj jedziemy na występ Wiki! Jest cheerlederką i strasznie przeżywa dzisiejszy występ! Coś czuje że będę ryczeć ze wzruszenia!

Martus cc niemoze byc az tak straszne skoro tutaj wiele kobiet az sie o nie prosi...bardziej popularne niz sn;-) coby nie bylo najwazniejsze abyscie oboje z Wojtusiem byli cali i zdrowi :-) to najwazniejsze

Mi nie chodzi o to, że ja się boję cesarki ale dla małego bardzo chciałam porodu sn. Ale nic nie ma co gdybać i się nakręcać bo to nikomu dobrze nie robi. Przyjdzie czas będziemy się martwić... teraz grzecznie siedzę na doopie, odpoczywam i mierzę ciśnienie. Co ma być to będzie ;-)

Wikama ale mi zrobiłas ochotę na pomidorówkę.
Chyba jutro ugotuję. Nigdy nie dodawałam sera pleśniowego do zupy. Dawałaś taki typu turek, czy lazur?
Mniam.

wczorajsze poczynania sfotografowane za dnia:)

PICT0768.jpgPICT0769.jpgPICT0777.jpgPICT0781.jpgPICT0782.jpg

Marta-grunt to spokoj... dobrze ze umiesz go w sobie znalezc... cokolwiek bedzie sie dziac-zycze pomyslnosci

za to ja sie denerwuje... jak czesto moge lykac paracetamol? jak biore co 6h to zawsze przekrocze 38 bo powoli dziala... jaki to ma wplyw na moja coreczke? nie daje mi to spokoju...

reklama
Anila paracetamol mozesz brac co 6h, a zeby zbic temp., nieubieraj sie za cieplo, cialo sie samo tez chlodzi i pij duzo.
Jutro idz do doktorka niech Ci cos da, bo wszedzie lata cos grypowego, paracetamol jest bezpieczny w ciazy, wiec tym sie nie martw. Ja mam jako zalecenie od ginka, chirurga i rodzinnego...trzech chyba sie nie myli;-)

Chorowitka duzo zdrowka zyczymy:*

Nanu cudnie wyglada mieszkanko:-)

A my ciasto sobie pieczemy, bo chce sie nam slodkiego;-)

Ostatnia edycja:
Do góry