reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
witam dziewczynki :)

suana kciukasy &&&& a po wizycie wklejaj piękny suwaczek :tak:

myszko uuufff w końcu po choróbsku

Nanu jak już dostaniesz premię na konto to przyjdź z pięknym uśmiechem i powiedz "do widzenia, zobaczymy się może za rok, a teraz idę zaszaleć z moją premią" :-)

uuu Zapominajka to nie dobrze, wyleż to pieroństwo, żeby się bardziej nie rozpełzło.

Wikama a ja właśnie przyszłam, żebyście mnie ubiczowały. Znowu mi czarne myśli po głowie chodzą, człowiek to się potrafi nakręcić. W poprzedniej ciąży sniło mi się niemowlę, tylko było takie jakieś wyrośnięte w wózku i kilka dni później na wizycie okazało się, że serce nie bije.. a dzisiaj znowu śniło mi się dzieciątko - też chłopczyk, ale był normalnych rozmiarów, nosiłam go na rękach.. ehh wybijcie mi te głupoty z głowy, bo aż się boję kolejnej wizyty, a ta za tydzień..

Nanulika jeżeli masz wrażenie że Ci się "flaki ruszają" to pamiętaj że to może być to ;-).
Skup się nad tym uczuciem i zobacz w jakich porach się wzmaga? Czy np zawsze pojedzeniu? albo w jakichś innych określonych okolicznościach.
Wikama Ninka niestety nie lubi gryzaków :/ najlepszy dla niej mój palec, kupiłam nawet taką nakładkę silikonową i to też jej nie pasi. Palec zawsze myję, no ale i tak wolałabym nie używać.

Przy Iggym najlepszym gryzakiem były drewniane łyżki takie kuchenne :-D i to najlepiej nie takie nowe, tylko z lekka wyślizgane. Wiecie co mam na myśli? Bo mam dziś galaretkę zamiast mózgu...

Iza nie chce cie martwić ale schizy to będą do końca! Musisz zająć się czymś innym i starać się nie myśleć negatywnie! Jak to kiedyś myszka napisała: musimy pilnować poziomu endorfin. Mi też ostatnio poziom hormonu szczęścia się obniżył i dlatego pragnę umilić sobie czas piekąc ciasto i robiąc drobne zakupy ;) Może kupię coś dla Maluszka i odczaruje ten fatalny czas! Zrób coś dla siebie, np. paznokcie. Wiem, że to się wydaje głupie, ale musimy jakoś przetrwać te 9 miesięcy, a nikt na cały okres ciąży nie podłączy nas do usg (też o tym marzę)! A Twoje sny to lęki i nadzieje! Nakręcaj się pozytywnie i nie kombinuj za dużo ;)!!! Iza uda nam się!!!

Zapominajko rzeczywiście masz przerąbane z tymi przeziębieniami... Tulę!!! Ale mózg działa poprawnie bo post zrozumiały :)!!! Może bierz już przez całą ciążę rutinascorbin 3 x2 tab. Mi lekarka tak kazała bo ja też z tych chorowitych a Wiki mi też co chwilkę katarki przynosi ze szkoły. Albo transport ten co Nanu bierze (o ile dobrze pamiętam). Zdrówka!!!

Suana daj znać!!! Czekamy!!!

Ostatnia edycja:
Też już właśnie myślałam o tym rutinoscorbinie. Teraz biorę, ale chyba będę łykała na stałe. Zaszkodzić nie powinien, a może mi pomoże.

Izka czekamy &&&&&&

reklama
Do góry