reklama
Izka87
Fanka BB :)
witam dziewczynki
suana kciukasy &&&& a po wizycie wklejaj piękny suwaczek
myszko uuufff w końcu po choróbsku
Nanu jak już dostaniesz premię na konto to przyjdź z pięknym uśmiechem i powiedz "do widzenia, zobaczymy się może za rok, a teraz idę zaszaleć z moją premią" :-)
uuu Zapominajka to nie dobrze, wyleż to pieroństwo, żeby się bardziej nie rozpełzło.
Wikama a ja właśnie przyszłam, żebyście mnie ubiczowały. Znowu mi czarne myśli po głowie chodzą, człowiek to się potrafi nakręcić. W poprzedniej ciąży sniło mi się niemowlę, tylko było takie jakieś wyrośnięte w wózku i kilka dni później na wizycie okazało się, że serce nie bije.. a dzisiaj znowu śniło mi się dzieciątko - też chłopczyk, ale był normalnych rozmiarów, nosiłam go na rękach.. ehh wybijcie mi te głupoty z głowy, bo aż się boję kolejnej wizyty, a ta za tydzień..
suana kciukasy &&&& a po wizycie wklejaj piękny suwaczek
myszko uuufff w końcu po choróbsku
Nanu jak już dostaniesz premię na konto to przyjdź z pięknym uśmiechem i powiedz "do widzenia, zobaczymy się może za rok, a teraz idę zaszaleć z moją premią" :-)
uuu Zapominajka to nie dobrze, wyleż to pieroństwo, żeby się bardziej nie rozpełzło.
Wikama a ja właśnie przyszłam, żebyście mnie ubiczowały. Znowu mi czarne myśli po głowie chodzą, człowiek to się potrafi nakręcić. W poprzedniej ciąży sniło mi się niemowlę, tylko było takie jakieś wyrośnięte w wózku i kilka dni później na wizycie okazało się, że serce nie bije.. a dzisiaj znowu śniło mi się dzieciątko - też chłopczyk, ale był normalnych rozmiarów, nosiłam go na rękach.. ehh wybijcie mi te głupoty z głowy, bo aż się boję kolejnej wizyty, a ta za tydzień..
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja to mysle ze juz sa, tylko Nanu je bierze za gazy;-)
No gazow ci u mnie dostatek...
I wszystko jasne
danutaski
Nanulika jeżeli masz wrażenie że Ci się "flaki ruszają" to pamiętaj że to może być to ;-).
Skup się nad tym uczuciem i zobacz w jakich porach się wzmaga? Czy np zawsze pojedzeniu? albo w jakichś innych określonych okolicznościach.
Wikama Ninka niestety nie lubi gryzaków :/ najlepszy dla niej mój palec, kupiłam nawet taką nakładkę silikonową i to też jej nie pasi. Palec zawsze myję, no ale i tak wolałabym nie używać.
Skup się nad tym uczuciem i zobacz w jakich porach się wzmaga? Czy np zawsze pojedzeniu? albo w jakichś innych określonych okolicznościach.
Wikama Ninka niestety nie lubi gryzaków :/ najlepszy dla niej mój palec, kupiłam nawet taką nakładkę silikonową i to też jej nie pasi. Palec zawsze myję, no ale i tak wolałabym nie używać.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Przy Iggym najlepszym gryzakiem były drewniane łyżki takie kuchenne i to najlepiej nie takie nowe, tylko z lekka wyślizgane. Wiecie co mam na myśli? Bo mam dziś galaretkę zamiast mózgu...
Iza nie chce cie martwić ale schizy to będą do końca! Musisz zająć się czymś innym i starać się nie myśleć negatywnie! Jak to kiedyś myszka napisała: musimy pilnować poziomu endorfin. Mi też ostatnio poziom hormonu szczęścia się obniżył i dlatego pragnę umilić sobie czas piekąc ciasto i robiąc drobne zakupy Może kupię coś dla Maluszka i odczaruje ten fatalny czas! Zrób coś dla siebie, np. paznokcie. Wiem, że to się wydaje głupie, ale musimy jakoś przetrwać te 9 miesięcy, a nikt na cały okres ciąży nie podłączy nas do usg (też o tym marzę)! A Twoje sny to lęki i nadzieje! Nakręcaj się pozytywnie i nie kombinuj za dużo !!! Iza uda nam się!!!
Zapominajko rzeczywiście masz przerąbane z tymi przeziębieniami... Tulę!!! Ale mózg działa poprawnie bo post zrozumiały !!! Może bierz już przez całą ciążę rutinascorbin 3 x2 tab. Mi lekarka tak kazała bo ja też z tych chorowitych a Wiki mi też co chwilkę katarki przynosi ze szkoły. Albo transport ten co Nanu bierze (o ile dobrze pamiętam). Zdrówka!!!
Suana daj znać!!! Czekamy!!!
Zapominajko rzeczywiście masz przerąbane z tymi przeziębieniami... Tulę!!! Ale mózg działa poprawnie bo post zrozumiały !!! Może bierz już przez całą ciążę rutinascorbin 3 x2 tab. Mi lekarka tak kazała bo ja też z tych chorowitych a Wiki mi też co chwilkę katarki przynosi ze szkoły. Albo transport ten co Nanu bierze (o ile dobrze pamiętam). Zdrówka!!!
Suana daj znać!!! Czekamy!!!
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Też już właśnie myślałam o tym rutinoscorbinie. Teraz biorę, ale chyba będę łykała na stałe. Zaszkodzić nie powinien, a może mi pomoże.
Izka czekamy &&&&&&
Izka czekamy &&&&&&
Izka87
Też już właśnie myślałam o tym rutinoscorbinie. Teraz biorę, ale chyba będę łykała na stałe. Zaszkodzić nie powinien, a może mi pomoże.
Izka czekamy &&&&&&
Zapominajka faktycznie Twój mózg dzisiaj na urlopie to suana jest na wizycie nie ja
reklama