reklama
Izka87
Fanka BB :)
Wikama ale super!!!! Tyle się człowiek ostresuje, a później wieeeeelka ulga! a skoro tokso nic nie wpływa na maluszka to tym vardziej się cieszę, wszystko będzie dobrze :-)
_Ewcik_
wikama baaardzo się cieszę, że wizytka udana!!! kochana, ja mam termin na 5-6.08 ;-)
coś kiepskawo się dziś czuję, chyba po wczorajszej wizycie w końcu się rozluźniłam i dotarło do mnie, że jestem w ciąży, więc organizm szaleje ale nie przeszkadza mi to wcale
coś kiepskawo się dziś czuję, chyba po wczorajszej wizycie w końcu się rozluźniłam i dotarło do mnie, że jestem w ciąży, więc organizm szaleje ale nie przeszkadza mi to wcale
myszka2829
Wika gratuluje udanej wizyty :-)
oczywiscie odpowiedzialam, nie biore nic, jem tylko jogurt ;-) jak odpuszcza bole miesni brzucha to juz bedzie luzik, kaszel sporadycznie mam ale od razu czuje nadwyrezone miesnie wiec pije 3-4 razy ten majeranek zeby nie kaslac.
oczywiscie odpowiedzialam, nie biore nic, jem tylko jogurt ;-) jak odpuszcza bole miesni brzucha to juz bedzie luzik, kaszel sporadycznie mam ale od razu czuje nadwyrezone miesnie wiec pije 3-4 razy ten majeranek zeby nie kaslac.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Super wiadomości..
A Iggy kaszle, smarcze, gorączkuje i ucieka przed syropami
Czyli klasyk.
A Iggy kaszle, smarcze, gorączkuje i ucieka przed syropami
Czyli klasyk.
katherinne
Izka, dziekuje za powitanie. Nie ma co rozpaczac tylko trzeba grac dalej, poki pilka w grze, wiec pozwole sobie zadomowic sie tutaj i bede probowac zdobyc bramke
Izka87
Zapominajka trzeba go łapać i związać
katherinne otóż to!! Zdobędziesz bramkę w odpowiednim dla siebie czasie, popatrz ile tu już strzelonych bramek
katherinne otóż to!! Zdobędziesz bramkę w odpowiednim dla siebie czasie, popatrz ile tu już strzelonych bramek
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hahahaha;
wiązać - skakanką do kaloryfera
wiązać - skakanką do kaloryfera
reklama
Zapominajko to wiązanie to zawsze jakiś pomysł
katherine trzymam kciuki za gola!!!
Mysiu przepraszam ale przegapiłam Twojego posta! Czasami mam wrażenie, że niektórych nie widzę. Ja korzystam z bb na telefonie i może nie wszystko widzę :/, sama nie wiem! Ale wracając do tematu to kochana łykaj coś. Ja dostałam nakaz aplikowania orobiotyków dwustronnie , doustnie i dowcipnie . Na dole ph mam super więc mogę już aplikować co 2 dzień, ale doustnie to tak długo mam brać jak będę przyjmować antybiotyk, tym bardziej, że wymiotuje po tych lekach momentami jak kot.
katherine trzymam kciuki za gola!!!
Mysiu przepraszam ale przegapiłam Twojego posta! Czasami mam wrażenie, że niektórych nie widzę. Ja korzystam z bb na telefonie i może nie wszystko widzę :/, sama nie wiem! Ale wracając do tematu to kochana łykaj coś. Ja dostałam nakaz aplikowania orobiotyków dwustronnie , doustnie i dowcipnie . Na dole ph mam super więc mogę już aplikować co 2 dzień, ale doustnie to tak długo mam brać jak będę przyjmować antybiotyk, tym bardziej, że wymiotuje po tych lekach momentami jak kot.