reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Wikama ale super!!!! Tyle się człowiek ostresuje, a później wieeeeelka ulga! a skoro tokso nic nie wpływa na maluszka to tym vardziej się cieszę, wszystko będzie dobrze :-)

wikama baaardzo się cieszę, że wizytka udana!!! kochana, ja mam termin na 5-6.08 ;-)

coś kiepskawo się dziś czuję, chyba po wczorajszej wizycie w końcu się rozluźniłam i dotarło do mnie, że jestem w ciąży, więc organizm szaleje:-D ale nie przeszkadza mi to wcale

Wika gratuluje udanej wizyty :-)
oczywiscie odpowiedzialam, nie biore nic, jem tylko jogurt ;-) jak odpuszcza bole miesni brzucha to juz bedzie luzik, kaszel sporadycznie mam ale od razu czuje nadwyrezone miesnie wiec pije 3-4 razy ten majeranek zeby nie kaslac.

Izka, dziekuje za powitanie. Nie ma co rozpaczac tylko trzeba grac dalej, poki pilka w grze, wiec pozwole sobie zadomowic sie tutaj i bede probowac zdobyc bramke ;)

Zapominajka trzeba go łapać i związać :-p:-p

katherinne otóż to!! Zdobędziesz bramkę w odpowiednim dla siebie czasie, popatrz ile tu już strzelonych bramek :)

reklama
Zapominajko to wiązanie to zawsze jakiś pomysł;)

katherine trzymam kciuki za gola!!!

Mysiu przepraszam ale przegapiłam Twojego posta! Czasami mam wrażenie, że niektórych nie widzę. Ja korzystam z bb na telefonie i może nie wszystko widzę :/, sama nie wiem! Ale wracając do tematu to kochana łykaj coś. Ja dostałam nakaz aplikowania orobiotyków dwustronnie ;), doustnie i dowcipnie ;). Na dole ph mam super więc mogę już aplikować co 2 dzień, ale doustnie to tak długo mam brać jak będę przyjmować antybiotyk, tym bardziej, że wymiotuje po tych lekach momentami jak kot.

Do góry