reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Magda 3 cykle a Ty juz sie poddajesz;-) bierz doope w troki i mierz dalej, po samym sluzie mozna latami celowac.

Zapominajko siedzenie na snajpera to nie na moje nerwy, za duzo mnie mnie to kosztuje, a tak ustawie swoj max cenowy i jak wygram to fajnie a jak nie to trudno. Za uzywke nie chce znow placic jak za nowke;-)

reklama
Myszka bardzo fajny!! cena tez zacheca do licytacji :tak:

nam niby tesciowa obiecala kupic wozek....zobaczymy.....bo skoro chce kupowac, to niech kupi nowy;-):-p

Wikama dokladnie tak sie zachowala...jakby to byla kupa!! :-(okropnie mnie to dobilo. A ty sie nie martw toxo, najwazniejsze brac antybiotyk i byc pod opieka zakaznika (znaczy lekarza co nie wiem jak sie nazywa) Jedna mama z 30tek gdzie tez sie zadomowilam brala od poczatku i maly urodzil zdrowy, bez toxo. Jakbys chciala z nia pogadac to ci napisze jej nicka.

Zapominajka mam nadzieje, ze jej nie znajda, albo ona sie nie da odnalezc to przynajmniej dadza dzieciaczka potrzebujacej parze:tak:

Ja to mam nadzieje, ze we Wloszech nie ma mody jak w Pl na depresje poporodowa i jej dadza ladnych kilka lat odsiadki...

Kicia zacheca cena, ale tak bylo z maxi cossi i poszla uzywka w cenie nowki:-D sie ludzie napalili i chyba zdrowy rozsadek zostawili w kuchni;-)

Myszko, jedyne co to robię testy owulacyjne, a seks mniej więcej co 2 dni od okresu i będzie ok. Poza tym temperatura pokazuje,że owu była, boboseksy trzeba cisnąć wcześniej :)

masakra! aż mnie zmroziło Gatto!!! co za kur..... ehhh szkoda gadac!

My dziś leniwie i domowo, nawet nosa nie wystawiam za okno!

edit

Myszko super wózek, też chciałam Mutsy ale że dostaniemy od znajomych to już nie wybrzydzam... wystarczy,że wesele przysparza nam wydatków....

poprałam,poprasowałam - jestem z siebie dumna!

jeszcze 2, max 3 tyg i będę na L4!!! jeju już nie mogę się doczekać!

Ostatnia edycja:
Magda cisnij, cisnij bo jak Ci sie chlop zblokuje po II jak moj to dlugo sobie nie pouzywasz;-) dobrze, ze moj nie rozumie co pisze, bo jeszcze do kompletu by sie pogniewal.

Nanu mnie generalnie interesuje w miare wysoka gondola, bo schylac sie zaraz po porodzie to nie mam zamiaru. Ja w miare wysoka, eM tez no i Tomcio tez nie gorszy. Ma w miare duzy kosz pod spodem to tez duzy plus, ma odpowiednio duze kolka co ulatwi wsiadanie i wysiadanie z tramwaju czy busa, regulacje raczki no i kolor fajny dla chlopca. Ale jak pisalam zazynac sie nie bede, jak sie uda to ok, a jak nie to wciaz ponad 3 miechy do terminu mamy;-)
Nam sasiadka chce dawac, ale nie ma skretnych kol, a ja silowac z wozkiem sie niezamierzam:-D

Ostatnia edycja:
reklama
to cos bardzo podobny do tego sasiadow co chca mi go sprezentowac, ale doskonale pamietam jak sie umordowalam z Tomkiem i jaka cholerna roznica jest ze skretnymi kolami... marka nie ma znaczenia ale te kola ogromne :-D

Do góry