reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kitus ja wlasnie sypie 2 lyzeczki zwyklego majeranku, a kochanie google tlumacz to od czego masz? ;-) u mnie sie nazywa majoran:-D nie duza zmiana juz znalazlam wszystkie przyprawy co mi potrzebne:-) dzieki wlasnie google
U Ciebie google pokazuje maggiorana;-)

reklama
Myszko juz sobie sprawdzilam, ale juz dzis nie dam rady wyslac eMa, moze jutro.... moj powiedzial, ze nigdy takiej nazwy nie slyszal:baffled: ech te chlopy...

Kitus moj tez nie wie co to, a mamy to?? No przeciez uzywam do pieczenia, do zup, do kapust i ogolnie do wszystkiego co ciezko strawne:-D je i nawet nie wie;-) te chlopy;-)

Nanu slicznosci:-)

Wikama przez to moje samopoczucie nawet nieskomentowalam foci dzidzi, a wyjatkowo fotogeniczna:-)

Zapominajko faceci jak nie musza gotowac to sie nieznaja, ale zapomnij cos dodac to zaraz zauwazaja zmiane smaku;-)

No jak mnie bola miesnie od tego kichania, normalnie masakra. Chodze przygarbiona i trzymam sie za boki...powiedzcie kiedy to minie??

ale się zdjęciowo zrobiło, fajnie tak oglądać wasze dzidziolki i brzuszki :)

Wikama maluszek super, już się nie mogę doczekać jak sama na usg zobaczę już takiego małego człowieczka, narazie widziałam tylko bijącą kropkę.

Nanu brzuszek super, baaardzo ładnie wyglądasz ;-)

myszko najlepiej to mieć faceta kucharza, ahhh marzy mi się żeby mój tak gotował, to wtedy też bym ponarzekała na smaki haha

Gatto a ja dalej się upieram przy syropie z cebuli :-p

co laski w sylwestra robicie?
my ze względu na mnie w tym roku odpuściliśmy sobie zabawy, idziemy do znajomych bo też siedzą jak na szpilkach bo koleżanka ma termin na 13 stycznia i w każdej chwili może już wylądować na porodówce, więc jestem ciekawa czy sylwka spędzimy w mieszkaniu czy właśnie na porodówce :) w końcu nie mam oporów, żeby się z nią spotkać, bo miała termin an tydzień przede mna.. i zawsze tak ciężko było mi na nią patrzeć ehh

Nanu wiem i przespalam caly dzien dzisiaj, wstalam po 19tej i zrobilam chlopaka obiadokolacje bo mi ich szkoda bylo, ze tak na sucho jada caly dzien.
Teraz tez jak mi sie oko przymknie to pospie;-) jeszcze tylko majeranek dopijam, zapobiegawczo biore buscopan tak zeby dmuchac na zimne zadne ewentualne skurcze mi nie potrzebne, a zaszkodzic nie zaszkodzi...na pewno nie bardziej jak ten kaszel i kichawka.

Izka no to plany sylwkowe fajne, co do tych oporow to wszystkie po stratach odczuwaja zazdrosc widzac ciezarne i male dzieci...to naturalne i nie ma sie czym przejmowac. Jak widzisz to mija;-)
My spedzimy w lozku sylwka przy picolo:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Moj malzonek dosypuje majeranek prawie do wszystkich potraw. Twierdzi ze nadaje lepszy smak i sa latwiejsze w trawieniu. Ja tez kiedys jak bylam chora zaparzylam sobie i bylam zaskoczona ze tak dziala.

Danutaski ja caly cza mierzylam temperature bo balam sie przerwac zebym czegos nie przeoczyla. Nic nie wskazywalo na to co sie stalo. Czulam sie super. Tylko jedna mikroskopijna czerwona nitka w sluzie na bialym papierze toaletowym wzbudzila moj niepokoj. W normalnych warunkach nawet bym tego nie zauwazyla bo za chwile nic juz nie bylo. Jak bylam teraz u lekarza tez byl zaskoczony. Na ostatniej wizycie wszystko bylo w pozadku a kilka dni po serce u maluszka juz nie bilo. U endo nie bylam. Wyniki na razie pokazywalam tylko rodzinnemu i ginkowi. Rodzinny powiedzial ze sa dobre ale nie bardzo sie zna na tym wiec nie chce decydowac. Ginekolog tez mowil ze sa dobre bo gdyby bylo cos nie tak to anty TPO nie byloby takie niskie. Powiedzial ze winik zalezy od labolatorium w ktorym sie robi. Kazde ma swoje normy i moj wynik w tym labolatorium jest dobry. Chce jednak porobic jeszcze inne badania i jak bede miala komplet to zobaczymy.

Nanu sliczny brzuszek!!!

Do góry