reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

śpij zatem spokojnie i 3mam kciuki za poprawę!!! &&&

Izka - dziękuję za komplementy:zawstydzona/y:

My Sylwestra spędzimy w domu lub u znajomych, po tygodniowym pobycie u rodziców to szczerze najchętniej zostałabym z S w domu.... ale zobaczymy....
tym bardziej,że j w poniedziałek pracuję...:/

reklama
Mlody dzis chyba odsypial wczorajsze trzesienia jego swiata;-), bo teraz niesmialo zaczyna wierzgac:-) tzn w ciagu dnia tez tam cos kopnal, ale delikatnie albo akurat przespalam;-)
No nic my postaramy sie znow pospac, spokojnej nocki i zdrowenka:-)

Gatto jakby co, majeranek mogę podesłać pocztą, gdybyś chciała to daj adres do wysyłki na priva. Wiem że to minie ileś dni, i pewnie jak przyjdzie to nie będzie już potrzebny, ale może leżeć w zapasie na "w razie czego" chociaż oczywiście życzę aby nie był potrzebny.
Myszko cieszę się że czujesz się trochę lepiej. A herbatka nie jest mojego wymysłu - wyczytana w internecie, wypróbowana kiedyś przeze mnie, bo pod koniec któregoś z cyklów jak się starałam zajść w ciążę to chora byłam i wolałam nie brać leków.
Nanu śliczny brzusio aż zazdroszczę!!

Dziewczynki, przyznam się, że ja już na nowo mogłabym być w ciąży :-p jak nic się nie pozmienia to na jesień zaczniemy się starać o drugiego bobaska, będziemy celować w chłopaka, może się uda :-)
Izka87 ja jako karmiąca także odpuszczam typowe imprezowanie, Ninkę dajemy do babci a my idziemy do znajomych którzy siedzą w domu z małym dzieckiem.
Dorcia112 a jaki miałaś dokładnie wynik TSH i aTPO? ja miałam aTPO poza granicą ale nie mocno dużo a jednak z tarczycą mocno nie tak jak powinno być, na USG wszystko wyszło.

Czesc dziewczynki

Danutaski nie Twojego wymyslu ale nie dalabym rady siedziec i szukac w sieci, a Ty nam dalas juz gotowe na tacy:*
Nowe zdjecie Ninki w sygnaturce cudowne:-)

Znow chyba ze cztery razy sie przebieralam w nocy, no co za wirus jakis paskudny...obstawiam na tego paciora co Tomus przywlukl do domu.
No i strasznie mnie korci wanna, ale sie boje ze mnie za chwile znow rozlozy mocniej...poczekam do wieczora i zobacze jak dzien minie.

Dzień dobry;
ja sobie dziś pospałam i od razu mam więcej siły. Małosć chyba tez zmęczona bo mniej się kokosi i rzadziej kopie.

Nanu zgrabniutki brzuszek!

Ja Sylwestra w domu spędzę i bardzo się z tego cieszę :tak:

Miłego dnia!

Witam niedzielnie!

myszko, Marta, Gatto ale Was trzyma to choróbsko!!! No współuczuje bardzo!!!! Nigdy nie piłam naparu z majeranku, a z tego co piszecie rewelacyjnie działa. Muszę się zaopatrzyć w większą ilość żeby mieć na wszelki wypadek. Dużo zdrówka życzę! Myszko wstrzymaj się z tą kąpielą, wytrzymaj jeszcze z jeden dzień. Choroba super z ciebie wychodzi, jak się tak wypacasz, szkoda żeby to zmarnować.

Nanulinko śliczna jesteś!!!! Brzunio taki kształtny, do pozazdroszczenia!!!!

Wikama tak wlasnie sobie mysle, ze pobawie sie jeszcze w brudaska;-) w sumie eM jeszcze z lozka nie uciekl to chyba jeszcze nie zalatuje:-D

Kitus kochanie jakich jeszcze przypraw poza majerankiem nie masz? U nas sa te tureckie i hinduskie sklepy, to tam wlasciwie wszystkie przyprawy sie znajdzie za grosze bo w niemieckich marketach sa duzo drozsze...ciekawe czemu skoro oni i tak kupuja wszystko gotowe mrozone:-D

Hej babolki,

Danutaski dzieki wielkie, poprosilam juz mame to mi kupi. Gratuluje decyzji o braciszku dla Niny!!!:-D

Wyslalam eMa do sklepu i nie ma, nawet obslugi popytal. Ja dzis nie chce wychodzic z domu, ale moze jutro zadzwonie do sklepu zielarskiego i zapytam czy maja (dzis jest zamkniety) to moze wysle tesciowke albo tescia.
Az dziwne, ze w normalnym supermarkecie tego nie ma!

Jak na razie kuruje sie syropem homeopatycznym i miodem i robie inhalacje z rumianku. Tak jakby juz mniej kaszle...moze przejdzie kurcze:dry:

My na Sylwestra idziemy ze znajomymi do takiego gospodarstwa agroturystycznego w gorach. Bylismy tam w zeszlym roku i bylo bardzo fajnie, wiec postanowilismy to powtorzyc. Jedzenie pyszne i spokoj wiec mysle, ze spedzimy mily wieczor:tak:

Myszko nie ma u nas na przyklad koperku zielonego, ani zywego, ani suszonego. No i tego majeranku:shocked2: innych rzeczy sie nie zorientowalam, bo poki nie potrzebuje to wiesz...nie zwracam uwagi.

Kitus a liscie laurowe macie??
jutro wysylam Ci paczke to tez zbieram co jeszcze dolozyc, bo jedne koszty wysylki;-) Koper suszony Ci dopakuje do majeranku

reklama
Iza już niedługo i Ty zobaczysz takiego "wielkoluda". Mi ginekolog powiedziała, że to już jedno z ostatnich usg gdzie widać Dzidzi w całości. Następne mam w ten piątek, ale będziemy skupiać się przede wszystkim na mózgu.
Co do planów na sylwka to dostaliśmy zaproszenie na dwie imprezy i mieliśmy na jedną z nich pójść, ale ja się kiepsko czuje po tych lekach (wymiotować mi się chce i zdarza się ale nie za intensywnie) i kompletnie nie mamy nastroju do zabawy. Więc posiedzimy w domku. Mój M. pojechał teraz z Wiki kupić zimne ognie, mamy szampana Picolo i impra będzie super ;)

Do góry