reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Izka ale super, piekna i jaka duza:-) my na nastepne maluchowi zmienimy na efektowna ze sniegiem:-) juz sie do niej przymierzam drugi rok, az w koncu kupie:-)

reklama
IMG_2217.jpg
I ja dziewczynki życzę Wam wszystkiego co.. NAJ słodsze, NAJ zdrowsze, NAJ wspanialsze, NAJ cieplejsze i NAJ ukochańsze ;-).
Bądźcie zdrowe, szczęśliwe! to najważniejsze:tak: mało smutków i zmartwień- A! SIO!!!!
:*****************

Wikama- gratuluję super wizyty :)))

Wikama gratuluje synka (jesli to faktycznie ON) :-D

Ona to ma rowniez gratuluje, a maz...coz....potem mu przejdzie, a jak zobaczy coreczke to sie zakocha na bank!

Martoocha trzymam kciuki za fasola!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U nas wszystko w normie, mala wazy 1460 g i ma 40 cm wzrostu:tak:

Marta radosnych swiat!!!!

Sorki, ale oczywiscie weszlam z opoznieniem do gabinetu, potem pojechalismy na zakupy, potem kolacja i jakos tak zeszlo:zawstydzona/y:

no cos Ty my tu mamy nasluch telepatyczny to wiemy ze wsio jest ok ;-) no to teraz Gattinka jeszcze podrosnie i bedzie coraz szybciej cialka nabierala :-)

Czesc!
Milo poczytac ze u Was wszystko w porzadku. Super.
Ja dzisiaj odebralam moje wyniki Anty TPO wyszlo 17,3 przy normie < 34 wiec chyba dobre.
U mnie przedwczoraj przyszla @. Pierwsza po poronieniu. Wg temperatury pare dni za wczesnie, ale i tak nie jest zle jak na pierwszy cykl. Ciesze sie bo przynajmniej bede mogla na spkojnie isc po swietach na wizyte do gina.

Dorcia jak już @ przyszła to teraz tylko uśmiech i do przodu i czekać na kolejne starania :)

Gatto nooo rośnie Ci pannica :-)

laski a powiedzcie mi, znacie jakieś dobre sposoby na bezsennośc? bo już mnie szlag trafia.. kłade się koło północy, później pobudka zaraz po 1, męczenie się min pół godz żeby zasnąć, kolejna pobudka po 3, następna 6 i koniec spania..
już ledwo żyję :/ zastanawiam się czy nie iść spać na inne łóżko, albo to jakoś inaczej przestawić, bo przecież w dzień się tylko wydzieram na wszystkich z niewyspania..

Izka ja pilam cieple mleko, dosc mocno cieple... zawsze mnie usypia ;-)

Marta uwazaj na siebie i Wojtusia odpoczywaj i zycze Ci wesolych, pogodnych i pelnych radosci i magicznych chwil Swiat oraz Twojej rodzince :-)

reklama
Witam :)
Diewyny macie piekne choinki!!!!!!!! :tak: Ja mam taka malutka... do tego pierwsy raz w swieta kocurka i boje sie troche o babki :D Siostra bedzie ja ubierac jutro bo wiadomo to radocha dla dzieci a ona ma 7 lat :-)

Gatto to juz spora panna :D Super ze wszystko ok :]

Mnie od paru dni pobolewa brzuszek ale tak baaaaardzo delikatnie jakos tak na wysokosci pepka i zapomnialam wczoraj o tym powiedziec gin :zawstydzona/y:

Troszke nadrobilam ale ju nie wiele pamietam wiec tak...
Myszko gratuluje siusiaka!!!!!!!!! :rofl2:
Nanu gratuluje dziewuszki!!!!!!!!:-)
Zapominajko wybacz, ale zapomnialam co Twoje male ma miedzy nozkami :zawstydzona/y:, ale oczywiscie gratuluje ze zdrowe!!!!
Marta, Martocha rowniez wesolych i spokojnych swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie o kims zapomnialam, ale wybaczcie... pamiec juz nie ta... ;-)

Ahhh Wikam gratuluje udanej wizyty i najprawdopodobnie chlopczyka!!!! :tak:

Dziekuje dziewcyny za pocieszenia i gratulacje, ale jakos przez tego mojego malzona nawet nie do konca umiem sie cieszyc z wiesci o dziewuszce. ehhh ze tez musial mi sie taki trafic... pozniej postaram sie wstawic fotke mojego brzusia :)

Haaa znalazlam! Zapominajko gratuluje dziewczynki!!!!!!!! :D

Ostatnia edycja:
Do góry