reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczynki!

Izka ja tez nie mialam zadnych objawow! (.)(.) mi jakby specznialy ale nie bolaly, potem sie zaczela jazda z nimi, bo bolaly jak cholera. Ja mysle, ze wiara cuda, nawet jesli sobie z tego nie zdajemy sprawy i Niebieski zawsze jest z nami.

Myszko...Elmo tez slodko, byl taki stworek z Ulicy Sezamkowej, czerwony, uwielbiam go! A tak na powaznie, to na pewno cos znajdziecie:-D

Wikama &&&&&&&&&&&&& za wizyte, tez mam usg dzis o 17.

reklama
nie chodz tylko lez, wez nospe i jakby nie pomoglo idz do ginka

dziewczynki kciukasy za wizytki zaciskamy, choc to moje bobo to raczej piasteczki ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Dobry :-)
jak ja się cieszę, że dzisiaj piąteczek :-D.

Miłego dnia dziewczynki!
Ja mam dzisiaj wampira i usg na 11. Proszę o kciukasy!!!!
U nas dzisiaj -10, nie wiem czy mi twarz nie zamarźnie w drodze do lekarza :/

Zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny jak mnie boli miednica i biodra :no::no::no: w nocy nie mogłam nawet leżeć. Podobno normalne ale boli i chodzę jak kaczka :-(

To normalne bo się organizm szykuje do porodu. Ale ty masz jeszcze z 2 tyg. wytrzymać w 2-paku, więc raczej leż!

Marta lezec mi tu!! ksiazka, laptop, herbatka, ktora zrobi eM i zyc nie umierac:-D no, chyba, ze przyjdzie ten koniec swiata...to juz nie masz wyboru:-):-)

hejka

Marta leż grzecznie odpoczywaj jak boli bedzie dobrze.
kciuki za wizyty Dziewczynki
Myszko gratki chłopczyka.

A ja panikuję bo robiąc rano kawkę troszke oparzyłam wrzatkiem brzuszek mam pare plamek czerwonych posmarowałam sie w tym miejscu specjalnym kremikiem i martwie sie ze może to jakoś wpłynać na Małą:-(Ale ze mnie ciamajda jestem zła sama na siebie:crazy:

Miłego dnia Mamusie i Staraczki.

Marta tak jak dziewczyny mówią Ty to lepiej leż a nie chodź :)

Wikama &&&&

Gatto &&& u Ciebie juz 30 tyg minęło.. ło matkooo ale leci!!

lece do sklepu wydać jeszcze trochę kasy przed końcem świata :p

Fajny ten piatek!:D
Kciuki za wizyty!

A co do czestochowy to jade tam na swieta bo moi rodzice tam mieszkaja:p
Tyle ze ja malo wierzaca wiec na Jasna gore sie nie wybieram.... ale nie neguje tych co jezdza i wierza... kazdy ma prawo do wlasnyhch wyborow....

Milej reszty dnia

Martus odpoczywaj!

reklama
Do góry