reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Marta dzięki. Pocieszyłaś mnie:)
Tak, schorzenie kręgosłupa mam, to się zgadza,nabawiłam się go jak pracowałam w szkole specjalnej i musiałam uczennicę z gimnazjum sprowadzać ze schodów i zaprowadzać do WC. A była większa i grubsza ode mnie, za to miała problemy z chodzeniem i praktycznie na mnie wisiała.
Mam nadzieję ,że to moje TPO to nic takiego ale wole się upewnić jak ma ruszyć na poważnie ze staraniami.

Zobaczyłam co pisałyście o czytaniu. Ja uwielbiam.W jeden weekend potrafię przeczytać kilka ksiązek. Mój rekord to 6 ale wtedy byłam chora i prawie nic poza tym nie robiłam.

Zapominajka-my też się wybieramy na Hobbita do Poznania
ale jeszcze nie wiem kiedy:)

Ostatnia edycja:
reklama
Myszko gratuluje chlopca!!! Super ze wreszcie sie ujawnil :)

Zapominajko ja tez uwielbiam czytac, choc ostatnio cierpie na permanentny niedoczas i zamiast czytac glownie spie :/ Za to kazda wizyta w ksiegarni konczy sie kolejnymi pozycjami na liscie do przeczytania :)

Wikama, ja w tym roku po raz pierwszy przygotowuje swieta. Zawsze jezdzilismy do rodzicow i to zazwyczaj na gotowe. No wiec co wyjdzie z moich wigilijnych potraw to sie dopiero okaze ;) Na szczescie babcia sie zlitowala i mamy od niej uszka i pierogi. Planuje zrobic barszcz, jakaz rybe oczywiscie, salatke warzywna (nie lubie ale moj K sobie zarzyczyl) i jakies drobne rzeczy do przegryzania. Nie za duzo bo jestesmy tylko we dwoje.

Dziewczyny zazdroszczę Wam tego kina- u mnie już od jakiegoś czasu nie ma mowy. Nie daję rady wysiedzieć w miejscu,zaraz mi niewygodnie. A tym bardziej zimą w ciepłych butach- opuchnięcia murowane.

Kitus hahahahaha z ta kolorystyka dla chlopcow to ja jednak pozostane wierna standarda, a jak mu sie poznie roz spodoba to co innego ;-) :-D

DSC_0120.jpg i z profilu DSC_0119.jpg

Fuma sprawdz koniecznie te TPO. Wysokie moze oznaczac Hashimoto czyli jakbys byla w ciazy bedzie wykluczac plod. Jesli bierzesz leki typu euthyrox to ok, jesli nie, lepiej brac.

Hahahaha, Myszko ja eMowi pod choinke kupilam biala koszule w liliowe paski i do tego liliowy krawat. Bedzie meski :)

Ale mi daje bigosem dziewczyny, ja pitole, ale dobry bedzie!!!

My sie rozplynelismy tam;-) moj za doktorem liczyl paluszki i dopatrywal sie czyj nosek ma;-) nigdy wczesniej nie widzial 3D, a tu doktor przelaczal na raczki, stopki i buzke:-)

reklama
My sie rozplynelismy tam;-) moj za doktorem liczyl paluszki i dopatrywal sie czyj nosek ma;-) nigdy wczesniej nie widzial 3D, a tu doktor przelaczal na raczki, stopki i buzke:-)

KJUT FOTKI :) fajnie że tak można podglądać alienka w brzuszku- ciekawe czy on coś czuje.
Bardzo się cieszę że wszystko w porządku no i CHŁOPAK!:-)

Do góry