reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Sałatka z tuńczyka:
puszka tuńczyka w sosie własnym, puszka kukurydzy, 4 jajka ugotowane na twardo, ananas w puszce (w kawałkach), sałata lodowa, ogórek zielony ok 10 cm.,2tyżki majonezu, jogurt naturalny, sól, pieprz
Gotujesz jajka, w tym czasie odsączasz na durszlaku kukurydze, tuńczyka, ananasa w kawałkach, ogórka obierasz kroisz w kostkę, sałatę rwiesz na kawałki ( nie całą, ok. połowy), ugotowane jajka, obierasz, kroisz w kostkę, dokładasz wszystkie pozostałe składniki z durszlaka i mieszasz. Sos: jogurt mieszasz z 2 łyżkami majonezu, odrobiną soli i pieprzu. Sos dodajesz do sałatki, mieszasz i jesz.
Jeżeli sałatkę zrobisz bez ogórka i sałaty to nie musisz dosalać, też jest pyszna. Można też dodać cebulkę dymkę lub pora, ale to są wariacje, które robię dla urozmaicenia :)

Malgonia strasznie mi przykro, normalnie mi slow brakuje :-(
[*]
[*] dla Twoich Anioleczkow i trzymaj sie jakos...

Wikama dobrze, ze u Ciebie pomyslne wiesci, lez dalej grzecznie.

Kurcze nie mam weny do pisania, Nanu Ty tez nie szalej jutro tez jest dzien zostaw cos na jutro ;-)

Kitka wzielo Cie na tunczyka?? ja nie lubie ryb, choc z Sara jadlam jak najeta ;-)

Myszko ja generalnie lubie ryby, nawet bardzo odkad jestem we Wloszech. Jako, ze tunczyka jem duzo, tak dla zmiany chcialam poznac te salatke:-)

reklama
Wikama serdeczne gratulacje !!!!! trzymałam mocno kciukaski :)

Malgonia Ty wiesz.. odpisałam na cpp :(

aż mi teraz ciężko o sobie, a tak bardzo chcialam się wam pochwalić...
my mamy serduszko, mamy nasz cud dziewczyny!!! wg OM jest 7t1d, a wg usg 6t6d, ale lekarz powiedział, że to żadna różnica. W poniedziałek mam przyjśc znowu między pacjentkami, da mi dalej zwolnienie i założy kartę ciąży i podglądniemy jeszcze raz serduszko, no i oczywiście znowu cała lista badań :) tak bardzo się cieszę, wierzę, że teraz nam się uda i donoszę to maleństwo :)

Do góry