reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Malgonia tak mi przykro.Zapalam (**)dla Aniolkow.Jestesmy z toba!!!!
A gdzie dziewczyny po wizytach???
U mnie byla dzisiaj kolezanka,posiedzialysmy,poplotkowalysmy.Za tydzien moze bedziemy juz w Polsce u mamy ale sie ciesze.Teraz tylko musze wyzdrowiec,chociaz juz duzo lepiej tylko jeszcze glupi katar.

reklama
Malgonia strasznie mi przykro!!!! Zapalam ['], ['] dla Twoich Aniołków! Trzymaj się kochana!!! Oby jak najszybciej te najgorsze chwile były za Tobą!!!

Aż mi głupio relacjonować moją wizytę. Więc napisze tylko w skrócie: maluch ma 3 cm, serducho 179/min, krwiaka brak, szyjka długa i zamknięta. Zmniejszamy ilość duphastonu. Kolejna wizyta za tydzień, za dwa tygodnie usg genetyczne.

Wikama gratuluję wizyty!!! same super wieści - oby tak dalej:D

a ja zwariowałam!!! ja, która nigdy nie prasuję - wczoraj mojemu S wyprasowałm wszystkie Tshirty a dziśiaj lecę już z 13stą koszulą:p

Wikama, niech ci nie bedzie glupio!! Taki watek tu mamy, ze radosci ze smutkami sie mieszaja, ale i tak nadzieja nie umiera nigdy!!! Super, ze dziad sie wchlonal!!! Teraz zaczynasz pewnie powoli wchodzic w swiat zombie (chodzacych ale wolno:-D:-D) Bardzo sie ciesze!

Nanu wow! ale masz powera!!, przyznaj sie, to zeby w kibelku lzej bylo, co;-);-):confused:

Ja tez dzis bylam wizytujaca. U mnie wszystko w normie, bez zmian. Lozysko nadal nisko i raczej juz sie nie podniesie z tego co zaobserwowala gin. Szyjka 3 cm, mam sie oszczedzac, na basen nie moge chodzic:-( Wizyty bede miala czesciej i pewnie w 38tc cesarka sie szykuje.

Magda przebijam Cię! Ja zapewniam nocleg, wyżywienie a nawet transport:)! Nanu dajesz czadu, z tego co pamiętam to Marta ma do wyprasowania całą wyprawkę, więc jak swoje skończysz a jeszcze nie będziesz miała dość to zapraszamy:-D
Gatto dokładnie jak zombie!!! Szkoda, że Tobie to łożysko się nie podniosło, rzeczywiście w tak zaawansowanej ciąży to już trudno liczyć na to , że zmieni pozycje. Cesarka to operacja, niewątpliwie wiele z nas wolałoby rodzić sn, ale ma też plusy! Teraz robi się ją przy zewnątrzoponowym, więc bardzo szybko widzi się dziecko, nie ma elementu zaskoczenia co też nie rzadko jest plusem!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry