reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nanu ale apetycznie to wygląda :-)aż zgłodniałam.
Niestety koleżanka zadzwoniła z ogromnym katarem i dzisiaj mnie nie odwiedzą żeby nie zarazić. Poza tym ona się musi kurować bo za tydzień leci do Londynu na chrzciny wnusi. Mała ma 3 miesiące jest po poważnej operacji serduszka. Na szczęście już wszystko ok- Julka jest piękna. Zatem mój mąż nie ulotnił się z domu i dzielnie kończy malowanie w przedpokoju. Popołudniu mają zajrzeć brat z bratową bo przyjechała na weekend i ma mi przynieść zamówione kosmetyki z Avonu.
Dziewczyny jak ja zazdroszczę, że macie już prezenty. My jeszcze w lesie, nie mamy nic dla teścia i dwóch moich szwagrów, znaczy braci mojego męża.Dla męża domówiłam wczoraj bluzę i dzisiaj została wysłana więc w poniedziałek lub wtorek kurier powinien ją przywieźć. Reszta kupiona i częściowo zapakowana. Teraz tylko czekać na gwiazdkę. Za tydzień w sobotę rano mój tata po nas przyjedzie i zawiezie do Radziejowa. A z powrotem to zależy od tego ile wytrzymam- wrócimy w drugie święto wieczorem z moim bratem albo nas tata w weekend odwiezie. Zobaczymy też kiedy A. będzie musiał wrócić do pracy.
To se pogadałam :-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny! Jest akcja pomocy dla Pana Zenka, który potrzebuje pieniędzy m.in. na węgiel na zimę. Jest miłym,83-letnim człowiekiem i bardzo potrzebującym. Nie chcę agitować nikogo, ale jeśli któraś z Was miałaby chęć pomóc jakkolwiek to proszę wejdźcie na mojego bloga - Moje małe, szalone niebo... - tam znajdziecie więcej informacji. Z góry dziękuję choćby za dobre myśli skierowane w kierunku Pana Zenka.

ojej małgonia - tak mi przykro... zapalam światełka
[*]
[*]
coś lekarze mówili? sugerują coś? jakieś skierowania na badania dostałaś kochana?

3maj się dzielnie! i pamiętaj,że jesteśmy tu - jak tylko będziesz potrzebować....

Malgonia oj brzydki wyraz mi sie wyrywa......bardzo mi przykro:-:)-( Jakos nie miesci mi sie to w glowie....co to sie stalo??

Małgonia przytulam i zapalam światełko kochana
[*]
[*] trzymaj się dzielnie, pamiętaj że jesteśmy tutaj gdybyś nas potrzebowała. Aż mi się łezka w oku zakręciła...

reklama
Do góry