reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Izka spokojnie. Mnie też bolało i to mocno.
A głowa ten ból jeszcze uwydatniała :dry:

Mnie lekarz powiedział, że Paracetamol można i ja brałam w sumie 3 tabletki ( miałam gorączkę)

Martoocha gratuluję wygranej :-D

Hej Dziewuszki!
codziennie piszę post ale mnie wywala coś z bb...
zapominajko, mMarta dużo zdrówka!!! Mam nadzieje, że choróbsko przechodzi! U mnie Wiki przeziębiona więc obawiam się, że mnie zarazi... Ach ta jesień!!!
myszko jak masz już choinkę to pstryknij fotkę! Nie mogę się już doczekać klimatu świąt, a że w tym roku nie za dużo mogę zrobić przy świętach i organizacją zajmuje sie mój M. i młoda to coś mi się wydaję, że poczuje "magię" świąt!!!:-D
miłego dnia

Napisalam post, wklejalam zdjecie i go wcielo...z telefonu sie kiepsko bb obsluguje...

No wiec raz jeszcze:
Zapominajko Andrzejki to ten czas kiedy sie leje wosk i probuje innych cudow coby sobie wywrozyc jak najlepiej, zazwyczaj suto zakrapiane alkoholem ;-)

Wikima ja wczoraj caly dzien przespalam jedynie powyciagalam ozdoby swiateczne tworzac przy tym artystyczne burdello :-D dzis sie wezme to potem wrzuce fotke.
A co do przygotowan przez meza i coreczke...na pewno Cie zaskocza:-)

Hej dziewczynki, witam się zasmarkana. W sumie nic poza katarem mi nie jest ale ten dokucza z podwójną siłą. Wczoraj byliśmy u brata i bratowej na obiedzie- mojemu się tak spodobało że wróciliśmy dopiero po 21. Padłam zmęczona-7 godzin w dżinsach przy stole to dla mnie za dużo. Dzisiaj od rana leniu****ę, teraz wlazłam na allegro i szukam pomysłów na prezenty gwiazdkowe. Chce też kupić worki próżniowe i jakieś pudełka-segregatory do szafy. Pomyślałam jeszcze o ładnych koszykach na regał gdzie mogłabym wrzucić drobiazgi małego, albo chociażby pampersy. Bo miejsca w pokoiku to ja mam mało :-(

reklama
Czesc dziewczyny. I ja sie witam mega zakatarzona :/ I przy okazji zla bo jakos sobie dzisiaj miejsca nie moge znalezc. Wieczorem idziemy na koncert, jutro do teatru a ja z katarem, juz mnie kurcze nie mialo kiedy dopasc!

Do góry