reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
dziewczynki jak któraś jest z Krakowa to polecam sieć aptek Hygieia na zakupy :) zazwyczaj dupka kupowałam w cenie ok 36 zł, tam mąż kupował mi wczoraj za niecałe 25 zł!!! pierwszy raz widziałam taką cenę, femibion natal 1, który biorę u nich kosztuje 28 zł, a wszędzie grubo ponad 30 zł dawałam.

a co wy tak wszystkie chore? kurować mi się tam! :)

Ostatnia edycja:
Izka to cenowo rewelacja:-)
Mnie moje sloneczko kupilo dzis klawiature i mysz bezprzewodowa i mi lapka pod tv podlaczy, bo nie moge wysiedziec dluzej jak 2h potem mi sie brzusio twardy robi:-(
Jutro ide do ginka i niech mi daje wolne od kursu, a w szkole sobie zawiesze coby mi miejsce nie przepadlo. Biore juz magnez 450 na dobe i buscopan, jak leze to bez busca spoko ale jak posiedze, pochodze to potem kiepsko ciezko sie czuje.
To puki co na wlasne zyczenie dolaczam do lezakow;-) a zobaczymy co jutro gin powie.

Hejka z trasy do domu,wracamy od rodzicow mych... imprezka andrzejkowo zapoznawcza sie udala:) wstalam w sb rano a tu moj tato i szwagier S nadal przy stole! Szok! Reszta padla ok 4tej,poza mna oczywiscie bo ja juz ok 22giej w lozku bylam. Brzuch po 8h siedzenia na szkoelniu chcial mnie rozsadzic. Wydaje mi sie ze jak dlugo siedze to sie gazy zbieraja i mnie potem na maxa boli...

Cześć dziewczyny, przyjmiecie?
Rozpoczęliśmy starania po straconej ciąży, stwierdziłam że może zaloguje się na jakieś forum zamiast "zatruwać" życie koleżankom i mężowi...
Malucha straciliśmy w tragicznych okolicznościach. Jechaliśmy przez skrzyżowanie na zielonym, z prawej strony było czerwone, niestety jak się później okazało pijany kierowca nie zwrócił na to uwagi i przywalił w mój bok... byłam wtedy w 12 tygodniu...

reklama
Przykre, zwłaszcza jak patrzę na te wszystkie rzeczy już kupione. Jednak czasu nie zmienię i te nerwy i stres w ponownym zajściu pewnie nie pomogą.
Facet w czasie rozprawy próbował mnie przepraszać, ale co mi po tym :wściekła/y: Dostał wyrok w zawieszeniu i zadośćuczynienie na 5 tyś... pieniądze przekazaliśmy na rodzinny dom dziecka w naszej miejscowości, bo nam malucha już nic nie zwróci a innym na pewno przydadzą się bardziej.

Ale już koniec smętów. Świąteczny czas zrobił się w mieście i na tym się skupiam ;))

Do góry