reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Izka to na razie nie bede gratulowac oficjalnie, ale tak po cichu: hurrrrraa!! Jak zrobisz bete i okaze sie, ze to ciaza idz koniecznie do ginka, bo moze masz malo progesteronu i stad te plamienia. Lepiej to sprawdzic, no i tarczyce koniecznie:tak:

reklama
Dzień dobry :tak:

Izka kochana daj znać jaka beta. Plamienia się zdarzają. Trzymam kciuki!!!!

Sauna super, cieszę się, że takie szczęśliwe testy dostałaś :-D

Gatto tarczyce robiłam 30 października i wyszło 2,55 więc idealnie w połowie normy, więc tym się nie stresuje. No zobaczymy co wyjdzie, ale oczywiście albo sobie sama wmawiam, albo jakoś mam wrażenie, że teraz się uda. Bolą mnie trochę piersi, zrobiły się nabrzmiałe i jakoś dziwnie nie dość, że mi się ciągle odbija od kilku dni to mnie muli. Ale to moga być moje urojenia :p

Izka 3mam kciuki! Czekamy na wynik bety!:D
Suana - ciesze sie ze testy wziely udzial w waszych starankach tak szczesliwie:)

Ja juz posprzatalam chatke,wypilam kawke,czas na sniadanko jakies:D

SUANA - GRATULUJĘ! Ale fajnie! Przekazuję Ci berka :)
IZKA - a ja Ci gratuluję już teraz, jakoś jestem pewna, że to TO!

Nie martwcie się pobolewaniami brzucha, mnie tez tak bolał i poprzednio i teraz - gin uspokoił mnie, mówi, że to normalne. Jakby mocniej bolało mam wziąć NoSPę. A IZKA, to prawdopodobnie plamienia implantacyjne. Ale progesteron Wam nie zaszkodzi - Luteina lub Duphaston . Super wieści.
Izka, mnie mdliło zanim test mi wyszedł dodatni. I właśnie dlatego że kilka dni od owulki ciagle mnie mdliło zrobiłam bete :). Dobry znak :)

Iza- a ja gratuluje,! Myśle podobnie jak malgonia, ze to plamienie implantacyjne i ze może przydał by sie dodatkowy progesteron. Miałam podobnie na początku tej ciąźy, ja po pozytywnym teście zadzwoniłam do mojej P. ginekolog to kazała mi brać 2 x 1 tab duphastonu i wiecej wypoczywać! Trzymam kciuki &&&&&

Suana gratulacje!!!Mowilysmy ci poczekaj pare dni i zrob test.Ja tez tak mialam,bo mialam cykle bardzo nieregularne i poprostu owulacja byla pozniej
Iza zrob jutro bete i daj znac ale mysle ze podobnie jak dziewczyny ze to plamienie implantacyjne i bedzie dobrze.
Dziewczyny odpoczywajcie duzo!!!
Mysmy wczoraj byli u mojego kuzyna,ktoremu sie pol roku temu urodzily blizniaczki,dziewczyny duze,rosna jak na drozdzach.No i dostalam wanienke od nich bo jej juz niepotrzebuja i taka torbe na brzuch gdzie mozna dziecko pozniej nosic.Pokoj pomalu sie zapelnia

Iza, ale ekstra!! To jutro obie pędzimy na betę z samego rana :) A druga się robi po 48 czy 72h? Bo nie wiem czy w środę czy w czwartek zrobić..

Iza, objawy masz typowo ciążowe :) Mi zdarzają się lekkie mdłości i jestem bardzo nerwowa, przez co mój K. podejrzewał, że mogę być w ciąży. I słodycze mi przestały smakować, poprzednio też tak miałam. Tylko piersi mnie nie bolą w ogóle, ale to może jeszcze za wcześnie?

reklama
Marta to ty już powoli na finiszu :)))

my powoli finiszujemy :) sama nie wierzę, że tak to zleciało. Pamiętam test- jakby to było wczoraj:-D mam coraz więcej obaw związanych z porodem i opieką nad maleństwem ale też bardzo nie mogę się Wojtusia doczekać.

Izka po cichutku gratuluję i trzymam kciuki za betę

My dzisiaj leniwie spędzamy niedzielę. Wybyczyłam się od rana a zaraz zabieram się za jakiś obiad.

Do góry