reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

ojej Myszko współczuje!!! to Ty dzisiaj ledwo na oczy widzisz pewnie! Dobrze, że z dzidzią wszystko ok i taka duża, extra!!! Z tym woreczkiem to Ty masz problem poważny a ja to z czystego obżarstwa mam jakieś dolegliwości. To dzisiaj we dwie zdychamy...:eek: Tule mocno! odpoczywaj kochana!!!

reklama
Wikama u mnie sie odezwal rowniez z obzarstwa, bo nie mialam juz dlugo atakow to i diete zaniedbalam...normalnie glupota wylazi;-)
Mam cudownego faceta poszedl z rana do sklepu zrobil sniadanko, a teraz mam sobie lezec...a najlepiej spac, bo Bobo jest zmeczone wg niego;-)

Ostatnia edycja:
Myszka rany julek niezly spacerek!!!!! :szok::szok: A ta bete to pamietam, bo Danutaski tyle razy o tym pisalam, ze jakos mi sie w oczy rzucilo i nie chce wyjsc hihi

Milego dnia dziewczeta!!

myśle, że jak w nocy zafundowaliście dzidzi taki spacer to się wyspał, bo dzidzi najczęściej śpią podczas takiego "kołysania". Ale mąż ma racje, powinnaś leżeć a najlepiej to się przespać.
To co Myszko od dziś obie przechodzimy na rozsądniejszą dietę :-D???

Ojoj Myszko - dzielna jestes na maxa! Kciuki za malo dokuczliwy wor!

Gatto? A co u Was? Jak sie czujesz? Jak sie sprawy maja? Sciskammm!*

Bobo wierzgalo w drodze, ulozone jest glowka do gory i troche ciezko mi sie chodzi;-)
Wika jasne, ze idziemy na diete:-D do nastepnego obzerstwa :-D

Nanulika u nas dobrze, jakos idziemy do przodu, bylam dzis u endo i widzi wszystko w bardzo pozytywnych barwach, wiec jej wierze:tak:

Dziewczyny od kilku dni Mala mnie okropnie kopie, rozpycha sie i mam wrazenie, ze nigdy nie spi:shocked2:Lekarze kazali odpoczywac, a jak to robie to ten skubaniec mnie okopuje z kazdej strony:-D:-D

Kicia nic tylko sie cieszyc, ze aktywna jest nie bedzie miala potem problemow z kg:-D ale pamietam, ze Sara tez tak dawala mi popalic...a jak jej za dlugo pochodzilam to zaraz mi na pecherz cisnela czasem tak, ze na ulicy trzymalam krocze i kilka minut przejscie blokowalam:-D
Ten maluch teraz tez dokazuje jak chodze, jak siedze za dlugo to mi cos w miedzy zebra pocisnie, ze musze wstac no i kiedy ja chce spac to Bobo robi sobie plac zabaw w najlepsze:-D
Tak mysle czy mi nie przylalo w tego wora, bo z usg wychodzi ze nogi ma w gorze...a nie jadlam wczoraj nic takiego, nawet jablka zjadlam zaraz w piatek jak kupilam:-D tak mi smakowaly

Myszka to zrobiliscie sobie spacerek.To duzy juz maly,zobaczymy jak u mnie w srode,co tam mala naskrobala z waga!!!
Dziewczyny mam pytanie mozliwe to jest,bo kolezanka ktora jest w 18tyg pisala mi dzisiaj ze jak nacisnie na sutek wylatuje jej siara.Mozliwe ze tak szybko bo u mnie niema nic.Tylko piersi od paru dni znowu bola

reklama
Moja sie kreci jak karuzela. Kopie jak chce i gdzie chce i chyba z glowki tez daje. Czasem wyczuwam na brzuchu taka twardosc (to albo glowa, albo tylek) sama nie wiem. W kazdym razie potrafi juz niezle przyfasolic:tak:

Myszko wszystko mozliwe, ze ci Helmutek dal po worku:tak::tak:

Do góry