reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Małgonia ziomalko moja super wieści :) gratuluję! tak trzymać

Koniec mojej historii jest taki, że ciotce było głupio wziąć kogoś innego bo jeszcze zanim Ola się urodziła pytali czy zostanę chrzestną. A mi było głupio odmówić. No i tak się dogadałyśmy :-) koniec końców wyszło, że mieli już ,,zapasową'' matkę chrzestną i nikt się na nikogo nie obraził ani nie ma pretensji. Moja rodzinka szczęśliwa, że spokojnie sobie spędzę święta i nie będę narażać małego. Bo teraz wszyscy zgodnym chórem zaczęli gadać, że nie powinnam. Mi też lżej na duszy, bo wiem że malutka będzie miała wspaniałą chrzestną- najważniejsze na miejscu a ja mieszkam 150km od nich. Mój mąż chce, żebyśmy coś Oleńce kupili i wysłali przez moich rodziców bo oni pojadą na ślub kościelny w ten sam dzień.
A. ma dzisiaj wolne i oczywiście nie może wysiedzieć z tyłkiem w domu. Poszedł po coś do picia do Lidla-przy okazji kazałam kupić sobie sok pomarańczowy i żelki. Już mi ślina cieknie :-D

reklama
Wikama, taki krwiak może się wchłonąć tak, że nie będzie po nim śladu. A więc jak zalecił lekarz i jak mówią dziewczyny - leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć! Trzymam kciuki :)

Marta, pochwal się jak tak zakupy? Udane?

Malgonia, super wieści :)))

Gatto, a Ty jak się czujesz?

A ja wróciłam z pracy z koszmarnym katarem. Nos czerwony, z chusteczkami leżę w łóżku z nadzieją, że mnie nie rozłoży na cały weekend bo już miałam plany :wściekła/y:

Marta no to super, ze tak wyszlo z chrzcinami tez bym cos kupila malej i poslala jak nie przez rodzicow to poczta. Pamietaj pozniej zawsze mozesz wziac dhiecia na wakacje czy ferie, ale teraz musimy myslec wiecej egoistycznie;-)

Wikima lez i relaksuj sie:-)

Malgonia mowilysmy zeby dziecia nie stresowac ;-) super wynik

Suana przeziebienie sprzyja zafasolkowaniu:tak: A czuje sie calkiem dobrze;-)

Marta super, ze problem jakos sie rozwiazal i prezent dla malej jest jak najbradziej wskazany:tak:

Dzień dobry, Dziewczynki! Jeszcze wszystkie śpią :) ? Dzięki za Wasze kciuki. Gatto, 3 grudnia będę wiedzieć, bo idę na USG. Ale lepiej nie bliźniaki. To zawsze ryzyko większe. Nie, lepiej nie. Przyrost mieści się na górnej granicy normy, więc liczę, że to super zagnieżdżenie.
Marta-I no i super wyszło. Nie musisz się denerwować chrzcinami.
Brzydko dzisiaj i pochmurnie, jak ja nie lubię takiej pogody. Najchętniej bym dalej spała.

Cześć kochane,
Marta super, że się sprawa rozwiązała i wszyscy są zadowoleni :tak:

Małgonia ja też miałam duży przyrost - z tego co pamiętam.

My nadal bez auta :no:, już zaczynam reagować agresywnie.
I w związku z tym plany się nie zrealizują, ale może przynajmniej posprzątam...

Hej Dziewczynki! Czy mnie pamięć nie myli i dzisiaj Iza miała testować?
U Nas też pochmurno, więc w całym komplecie jesteśmy w domku! Później mąż z córą pojadą na zakupy zgodne z moimi wytycznymi, czuje sie jak taki wredny kierownik, który sam nic nie robi i tylko dyryguje:crazy:, ale tak musi być i już.
Marta-I,pochwał się zakupami dla Maluszka! Zdobyłaś coś mega słodkiego???

reklama
Wikama ja jeszcze nie, do kilku dni jak nie będzie @ to zatestuje :)
dzisiaj suana mówiła, że jak @ nie przyjdzie to testuje, ale narazie trzyma nas w niepewności :p

Do góry