reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Gatto 3mam kciuki zeby wszystko bylo dobrze*3majcie sie dzielnie!

a Pappa taki:

ryzyko biochem+NT 1:8151;
Test podwójny 1:1456;
ryzyko wynikające z wieku 1:458;
trisomia18 + NT <1:10000 (poniżej granicy odcięcia)

generalnie wszystko OK

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku, dziewczyny! Trafiłam na właściwe miejsce. Czuję się jakbyśmy się długo znały :-) I w końcu miejsce, gdzie kobiety w pełni się rozumieją: te same emocje po stracie i te same nadzieje na przyszłość :happy:
Ciąża jest wykluczona, leków nie biorę, wcześniej miesiączki regularne. 3 tygodnie temu lekarz pokazywał mi rosnący pęcherzyk na jajniku i narastające endometrium i dalej nic się nie dzieje. Panikuję, że może coś się dzieje z układem hormonalnym. Mam schizę, że mi się menopauza zaczęła i w związku z tym jestem nieżywa ze strachu. Ze stresu mogę nie mieć @ :rofl2:

dobry wieczór,

ewikewik
[*] dla Twojego Aniołka... bardzo mi przykro, że straciłaś maleństwo i trzymam kciuki aby tym razem się udało... i nic się nie martw - każdy organizm jest inny. wiem - ja też odchodziłam od zmysłów i bałam się, że już nigdy... życie pokazało, że strach ma wielkie oczy
Elka -
[*]
bardzo, bardzo mi przykro... tulę...
Gatto - wyniki nie fajne... ale jeśli Cię to jakoś pocieszy - kumpela z pracy też miała nowotwór tarczycy, wycieli, wyleczyli i jest dobrze... trzymam kciuki aby i u Ciebie leczenie przebiegło sprawnie, bez komplikacji i zakończyło się sukcesem.

a u nas cisza... wyniki dobre, samopoczucie dobre, za tydzień może w końcu dowiemy się kim jest tajemniczy lokator maminego brzuszka... czekają nas badania połówkowe...
pozdrawiam was wszystkie... powodzenia w starankach i spokoju

Dziendoberek
Ja w drodze do pracy,jutro mam urlop wiec ostatni dzien pracy czas zaczac:D
Milego dnia kochane! Witam wszystkie nowe staraczki,tu naprawde jest fantastycznie,dziewczyny jak nikt inny potrafia dac wiare w to,ze bedzie dobrze!:)
Anila
Ciesze sie ze wyniki dobre! 3mam kciuki za wizyte:)

Myszka
Dobrze ze dalas sasiadom do zrozumienia na czym swiat stoi. Wiem ze to trudne,ale to Ty i malenstwo jestescie teraz najwazniejsze!

Gatto
Wciaz mysle o Tobie i kciuki zaciskam!

Marta
Super te getry. Sa takie kryjace? Jak sie zegnie noge to nie przeswituje skora?

Buziaki i usciski!
Ktora testuje w najblizszym czasie? &&&

I troche fluidkow:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Ela, bardzo, bardzo mi przykro... :( Przytulam!

Gatto, trzymam kciuki za ciebie i za maleństwo! Mam ogromną nadzieję, że bedzie dobrze. Myślę o was od wczoraj..

Myszko, masz rację, nie daj się! Niektórzy ludzie nie znają umiaru i jak im zaczniesz pomagać to oczekują coraz więcej i więcej. Przykre to bardzo.

Nanu, cieszę się, że wyniki pappa w porządku.

Magda, a co u Ciebie?

U mnie dziś 34dc i @ jeszcze nie ma. Do tego od kilku dni jest mi nie dobrze. Ale temp niska więc się nie nakręcam. Jak nie będzie do soboty to rano zrobię test.

suana a nóz widelec się uda :) wierzę w Ciebie i ściskam mocno kciukasy!
Ja od rana mam jakieś dziwne brązowe plamienie, dzisiaj 28dc. @ zawsze dostawałam najwcześniej w 30 dc i to było od razu krwawienie, nigdy żadnego plamienia.. a tak liczyłam, że się w tym cyklu uda, bo nawet w owulke trafiliśmy ehhh coś się źle dzisiaj dzień zaczyna..

reklama
Marta
Super te getry. Sa takie kryjace? Jak sie zegnie noge to nie przeswituje skora?

Nanu są bardzo kryjące- nie ma mowy o żadnych prześwitach. Tak myślę, ale na pewno grubsze o wiele jak rajstopy 120DEN.

A mi się dzisiaj śniło, że zaczęłam mocno krwawić.To był strasznie realny sen- nawet dzień się zgadzał bo przez ten sen krzyczałam do mojego, żeby dzwonił po brata bo tamten ma dzisiaj nockę więc jest w domu (tu należy dodać, że mój nie ma prawa jazdy no i samochód nam się rozkraczył a nowy będzie w styczniu).Wtedy zadzwonił budzik a ja jeszcze w śnie wrzasnęłam po Michała dzwoń a nie do mnie!

Obudziłam się z gęsią skórką na całym ciele.
Wczoraj zadzwoniła moja chrzestna czy bym została chrzestną jej wnusi. Nie zadzwonił ani kuzyn ani jego dziewczyna tylko ciotka:angry: Oleńka ma już 9 miesięcy i w końcu w święta będzie chrzest i ślub kościelny rodziców. Bez imprezy tylko obiad bo nie mają pieniążków. Kurcze spadł mi na głowę kolejny wydatek. Jeszcze ta rodzina zawsze nas miała za nie wiadomo jakich bogaczy więc pewnie liczą na kasę. Ale powiedziałam, że niedoczekanie-wolę coś maleńkiej kupić a pieniędzy nie dam. Tam taka trochę patologia więc kaska poszłaby na bzdury a tak chrześniaczka będzie miała coś od cioci. Zła jestem jak cholera bo jeszcze będę musiała kombinować w co się ubrać w 9 miesiącu ciąży.

U mnie dzisiaj planów brak. Mąż zażyczył sobie fasolkę po bretońsku na kolację a że mam zamrożoną to nie muszę robić ;-)

Do góry