reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

eLKA GRATULACJE!!! suuuper!!!

Myszko - no udało się:) aż w szoku jestem!

Dzien dobry!
Jak to dobrze,ze dzisiaj piatek!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobrze dziewczyny! Witam sie czekajac w kolejce do endokrynologa-oby moje TSH bylo na odpowiednim poziomie!

No ja już po wizycie u endo i TSH < 1. Tak więc super! Pani doktor powiedziała, że możemy z czystym sumieniem zacząć się starać - co się akurat dobrze składa, bo już zaczęliśmy :-D

Suana no jakie fajne wieści to teraz tylko działanka-przytulanka i czekamy:-)
Nanuliko ale uroczy Maluszek, gratualcje, świetne wieści.
Gatto czekamy na Twój powrót, trzymaj sie.
Elka a widzisz nerwy były zbędne :-)
Izka w końcu bedzie dobrze, każda z nas straciła maleństwo na róznych etapach jego rozwoju, trzeba wierzyc że to sie już nie powtórzy.Trzymaj sie...
Karo fajnie że maluszka rozwija sie idealnie, byle tak dalej.

ja mam wizyte u gina 15.11.12 i juz mam 1000 pytań do niego.
miłego dnia.

Gratuluję udanych wizyt dziewczynki :)
ja wpadam na chwilkę gotuję zupkę ogórkową , pozdrawiam Was serdecznie każdą z osobna i wszystkie naraz :) miłego dzionka :)

czesc laski :-)

ogorkowa to u nas tylko dla mnie i mlodego, ale moj nie moze scierpiec nawet zapachu... i rzadko gotuje :-(

Suana no wiec do dziela :-)

reklama
suana gratuluję dobrej wiadomości i trzymam kciuki za staranka &&&

ogórkowej też bym zjadła- mój na szczęście bardzo lubi. Ja za to dzisiaj nagotowałam gulaszowej. Moi goście wrócili z imprezy o 5 nad ranem, wstali przed południem i uzupełniali sobie nawzajem scenariusze :-D:-D:-D

Jutro idziemy na wesele, aż mi się nogi rwą do tańcowania. Sukienka u krawcowej, mam nadzieję że nie nawali i jutro będzie gotowa. Bo jak nie to nie wiem co zrobię...tfu tfu odpukać!
Dziewczyny macie jakiś pomysł jak zapakować, ozdobić skrzyneczkę z winem?? Wręczyć w normalnej torebce na prezent czy jak??

Do góry