reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hej nie odzywałam się bo nie miała kompa
ale już jestem

Gatto myślałam o Was , dobrze że z WAMi wszystko ok, buziaki

ja przeziębiona, nawet w razie czego mam zapisany antybiotyk
ale na razie nie mam go brać

Nanu karo gratuluje wizyt

pozdrawiam Was wszystkie

Karo01, pisałam w sprawie zwolnienia, ale nie zauwazyłam że Ty mieszkasz za zachodnią granicą - wykasowałam. Bo u nas to w ciązy zwolnienie płatne 100%
Ale dużo z Was ciężarówek :) Trzymam kciuki za szczęśliwe finały. Pamiętam jak pierwszy raz wylałam na forum moje żale , Gatto mi odpowiedziała i była na początku ciąży a teraz już takie duże dzieciątko :)

Ostatnia edycja:
Cześć

Zapominajka,Karo, Nanu-gratuluje wizyt,cieszę się ,że wszystko w porządku.

Gatto -buziaki dla Ciebie i dla Gattinki,wracajcie szybko do zdrowia i do domku.

A ja dzisiaj jednak kupiłam dla mojego przyszłego maluszka takie jakby bodziaki z długim rekawkiem. Mój mnie namówił,stwierdził ,ze co będę czekać,jak chcę to mam kupić bo w końcu się doczekamy potomka.
I nawet poszedł ze mną ,razem wybieralismy ale mielismy radochę.
A teraz leżą w szafie i ja je co chwila ukradkiem podziwiam. Normalnie schiza:-).
Nigdy nic nie kupowałam i się nie udawało to tym razem mam nadzieję ,ze właśnie będzie dobrze.

Miłego wieczoru dziewuszki.

a ja się właśnie wróciłam do domu - połaziłam po sklepach, kupiłam sobie 3 bluzki, sweterek, trochę kosmetyków:) jakieś prezenty nawet udało się zdobyć:) Potem S po mnie przyjechał i pojechaliśmy w ramach świętowania na obiadokolcję - odkryliśmy genialną knajpę, było pyyyyyyszne!!!!

A do tego dostałam dziś wiadomość od kumpeli:

Przy okazji - jeśli chcecie to wanienkę i wózek już macie:) ciuszków 4
tony:) rożki 2:) kurteczki, chusteczki czapeczki i rękawiczki też:)
materac do wózka:) i w ogóle mnóstwo wszelakiej masci rzeczy:) zatem
rozglądaj się za designerskim łóżeczkiem:):)

Wiedziałam,że dostaniemy od nich sporo, bo ich dziecię za 2 dni roczek kończy, ale nie było mowy o wózku - a tu proszę:D planują w okolicach maja małą na parasolkę przerzucić i tamten nam dać.... może nie jest to mutsy który chciałam ale jest:)
mają ROAN marita....

Czesc Laski

Ja tez po wizycie...wedlug usg ok 5 tydzien CRL 4,5mm FHR(+), dostalam skierowanie na badania i recepte na lutke:tak: kolejna wizyta za 3 tyg, wogole poszlam do innej gin niz ten doktorek co ostatnio i powiem Wam ze calkiem fajna i konkretna babka wszystko ladnie wyjasnila fajnie sie z nia gadalo jestem dobrej mysli:-)Nanu gratuluje udanej wizyty, dzidzia sliczna:tak:
Buziam

reklama
Do góry