reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Gatto super ze juz w dmociu,teraz tylko odpoczywaj i zagladaj do nas.
Ja dzisiaj chyba ostatni dzien w pracy bylam,zastanowie sie jeszcze do poniedzialku ale chyba zostane sobie w domku,bo jednak czuje jak duze sie nachodze to bole podbrzusza znowu wracaja.No i nasze lozko dzisiaj przyszlo,juz stoi rozlozone.Dzisiaj pierwsza noc na nowym lozku.Na szafe musimy jeszcze miesiac poczekac.Ale co tam.Milej soboty dziewczyny

reklama
Gatto super ze juz w domku zdrowiej Kochana:-)Marta udanej zabawy, Nanu a Tobie weekendu:tak:Karo jesli nie ma potrzeby to nie idz zostan w domu i odpoczywaj:tak:buziam Foremki &&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~ dla potrzebujacych;-)

Kochane, czestujcie się :-)
ZAL3652169.jpg

Smacznego

Zapominajko ale mi narobiłaś ochoty,kocham te rogale. Nie wiem czy można kupić je gdzieś w WWa z certyfikatem. Ostatnio mój Te przywiózł mi specjalnie z Poznania :p

Gatto, super ze juz jestes (a raczej jestescie :)) z nami! Z kadym dniem bedziesz sie teraz czula lepiej!

Marta, Nanu, jak tam wasze imprezy. Udane?

Karo, jak nie ma takiej potrzeby to odpusc sobie prace. Malenstwo jest teraz najwazniejsze.

Zapominajko, ale robisz smaka! Tym bardziej ze ja takiego prawdziwego poznanskiego rogala nigdy nie probowalam

Magda, jak tam u ciebie? Jakos super sie na temp nie znam ale wykres sie chyba niezle trzyma?

A my od wczoraj mamy kotka :)) Nie wiemy jeszcze jakiej plci ale jest cudny. Oswajamy sie powoli a q tygodniu chce mu zrobic badania na tokso..

Załączniki

• IMG_20121110_225504.jpg
    IMG_20121110_225504.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 33
Suana cudenko koteczek :-) ale bedzie od groma smiechu, moj juz ma 11 lat a nadal jak dorwie slomke od napoju to podskakuje, rzuca sie na nia, walczy:-D to samo z kulka z folii aluminiowej ;-)

Hej baby!

my już po rodzinnym zjeździe, było bardzo miło - jednak przydał by się teraz jeden dzień na odpoczynek.... ale z szefem już dogadałam,że w styczniu znikam i teraz odliczam.... 3 tyg pracy w listopadzie , 3 tygodnie w grudniu (potem święta), ze 2 tygodnie pracy w styczniu i znikam,na jakiś rok.... ehhh pięknie brzmi!

reklama
ojjj nanu zazdroszczę :) fajnie iść do pracy z perspektywą, że za niedługo dłuuuugie wolne :)
wiecie co dziewczyny jakieś dziwne te cykle mam, nie bawiłam się w testy owulacyjne, ale sie zastanawiam czy tą owulację w ogóle mam, jakoś nie mam śluzu w ogóle :/ i nie wiadomo czy na ostatnim badaniu na lewym jajniku była torbiel czy pęcherzyk.. ehh jakie to wszystko pokręcone.

Do góry