reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nanu super wieści, gratulacje :-)

Moja koleżanka zadzwoniła że jest masakrycznie przeziębiona i nie będzie mnie narażać. Szkoda bo miałam nadzieję, że będę miała z kim pogadać- ze świnka marny rozmówca, za to idealny słuchacz :-) a wczoraj mu kupiłam w lumpku kocyk z takiego mięciutkiego polarku i teraz nie chce z niego wyleźć, tak mu miło i cieplutko. No nic wypiję kawkę, zjem sernika i ponapajam się tą ciszą bo jak chłopacy przyjadą do niedzieli nie odpocznę.

reklama
Nanu ogromne gratulacje!!!!
Tak patrze na Twoj suwaczek i mi się łezka zakręciła, ja właśnie w 11t6d trafiłam do szpitala i widziałam tam tylko kropkę.. niebijącą. A Ty masz taki cudowny widok..
Niech dziecinka rozwija się cały czas prawidłowo, powodzenia !! :)

Zapominajko , Nanulika - moje gratki bardzo się cieszę Waszym szczęściem :)
Suana- tutaj też trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto - super ,że wszystko ok trzymaj się cieplutko i wracaj do nas szybko :)
a ja co wypiłam kawkę z rana i myślę sobie nie mam nic do roboty to wchodzę na bb :) pozdrawiam

Witam dziewczyny,
sory ze dopiero dzisiaj sie odzywam ale wczoraj zaraz po wizycie bylam pilnowac czworki dzieci mojego kuzyna.No i jak to z czworka jest co robic.Kuzyn musieli jechac do szpitala bo jemu najstarszemu synowi,ktory ma 8 lat peklo jelito slepe i musial byc natychmiast operowany.Pozniej bylam robic sobie paznokcie i wrocilam do byla 23,wiec sie zaraz polozylam bo dzisiaj na rano do pracy
Ale mialam o wizycie pisac,to tak mala bardzo ruchliwa,skakala i obracala sie caly czas,ani gin nieumial porzadnego zdjecia zrobic.Wszystko pomierzyl,wszystko ok,pomiary glowki,kosci ramienia i uda wskazuja ze jest 2 dni starsza ale gin mowil ze moze sie to zmienic jeszcze.Ma 20cm i okolo 200g no ale nieumial nic dokladnie zmierzyc bo mala tak skakala.Tylko mam za 3 tyg przyjsc to zobaczymy jeszcze dokladnie serce,bo caly czas byla tak obrocona ze tylko mogl dostrzec ze sa 4 komory i nic wiecej.Jak narazie troche sie uspokoilam,Powiedzial ze mam isc jeszcze do pracy w tym tyg a jak bede sie zle czula to mam przyjsc w poniedzialek po chorobowe i chyba tak zrobie bo zostalo by mi jeszcze 4 tyg chorobowwego,bo tak tu jest ze 6 tyg placa 100%wyplaty a potem tylko 80%.Wiec wykorzystam 6tyg a potem gin powiedzial ze da mi zaswiadczenie o zakazie wykonywania zawodu i dostane 100%wyplaty.Takze dlaczego mam tego niewykorzystac.Lubie bardzo moja prace ale ogolnie wstawanie o 5 i wogole jazda do pracy bardzo meczace wszystko.To tyle z mojej strony
Zapominajka,Nanu gratuluje udanych wizyt!!!!
Dobrze ze u Gatto wszystko ok.Niech teraz odpocznie i potem niech szybko wraca do nas

Nanu no widzisz, nie mowilam ze w koncu musi byc dobrze?? :-) super foteczki

Karo no prosze masz mala skakaneczke w brzusiu ;-) :-D

Ostatnia edycja:
Karo gratulacje udanej wizyty i ruchliwej kluseczki. Mój dzisiaj w nocy był wyjątkowo spokojny i rano też nie obudził mamy. Trochę się zmartwiłam i zapukałam do niego na co odpowiedział mi wielkim kopniakiem :-) Teraz też nieźle buszuję ale może dlatego, że skusiłam się na małą kawkę i kawał sernika. Pogoda za oknem fatalna a ja niedługo muszę się zbierać do szkoły rodzenia- najgorsze, że muszę się tramwajem bujać a tam dojazd kiepski i trzeba kawałek dojść. Brakuje mi mojego autka :-( Cieszę się na te zajęcia bo mamy zwiedzać oddział i porodówkę-zobaczę co i jak i dowiem się jakie są zwyczaje w tym szpitalu.

reklama
cześć dziewczyny, wpadam na występy gościnne..
wizytowym Mamusiom składam gratulacje :tak: za super wieści o Dzieciaczkach

Nanu
nie wiem czy oczekujesz Synka czy Córci.. ale mi się widzi że to Mała Modelka rośnie pod Twoim serduszkiem.. :tak:

pozdrawiam wszystkie gorąco :happy2:

Do góry