reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki i za mnie bo test owu dzisiaj pozytywny... Ciesze sie prawie jakbym II na ciazowym zobaczyla ;) Bierzemy sie zatem do pracy :)

Dziewczyny trzymajcie kciuki i za mnie bo test owu dzisiaj pozytywny... Ciesze sie prawie jakbym II na ciazowym zobaczyla ;) Bierzemy sie zatem do pracy :)

heheheh
miłego wieczoru :tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jestem po wizycie. Wszystko w normie. Maluszek wymiarowy i okrąglutki. Machał łapkami i nóżkami, bawił się paluszkami. No mogłabym patrzeć na to cały czas.

Myślę, że Gatto się dziś, ani jutro nie odezwie. Może być jeszcze na lekach i w stanie półsnu.

No nie, jeszcze tego mi brakowało! Myszka nastraszyłaś mnie. Pierwszy raz w tym cyklu mierzyłam temperaturę, może będe teraz mierzyć dwoma termometrami :) Mierzę pod językiem, ściśle zamykając buźkę, rano od razu jak zadzwoni budzik. Jak w sobotę wstawałam później już tempka była wyższa. Tylko ja nigdy nie miałam problemów z hormonami. Ciążę straciłam przez anginę, prawdopodobnie - miałam w trzecim tygodniu i w 8 nie biło serduszko :(. Dostałam wprawdzie tak na wszelki wypadek Duphaston, ale nikt nie podejrzewał problemu z progesteronem. Jeszcze tego mi brakowało. Dziewczyny ja się tak nakręcam, bo to późna ciąża będzie. I ten wiek mnie dodatkowo dołuje, chciałabym zdążyć chociaż jedno dzieciątko urodzić. Wy takie młodziutkie, wszystko przed Wami. To dopiero drugi cykl starań po poronieniu, więc jeszcze wszystko "w normie" jakby się nie udało. Oj mówię Wam, nie miała baba problemu...

Malgonia zeby wyrokowac musi byc pare cykli, jeden termometr i nie ma co panikowac ja tez mam dosc pozna ciaze i znam mamy starsze ode mnie z niemowlakami. Jesli nawet by sie okazalo, ze ten progesteron jest za niski to dadza Ci w tabletkach, albo w zastrzykach. Glowa do gory, a pierwsze cyle po# czesto sa inne niz normalnie, wiec sie nie strachaj tak szybko, bo nie ma za bardzo czym;-)

Nadal brak wiesci od Kitki

Zapominajko super i oby tak dalej:-), a jak Twoj dentysta zyje? :-D bylas juz?

reklama
Do góry