reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Magda oby przytulaski dały wyczekane II:tak:w końcu sie uda ja tez troszkę musiałam sie na nie naczekać;-)
Kobietka świetne nastawienie tak trzymać:tak:
Gatto trzymam kciuki oby wszytsko poszło świetnie.:tak:
Anila wracaj do zdrowia.

Co do wyprawki to mimo że nic nie kupiłam z konkretów to mam prawie komplet.:-)Siostra dowiozła mi ubraneczka taki najmniejszy rozmiar po Franku który ma 3 miesiace ale ubiera sie juz w ciuszki na 6 m:-)cos tam mam po Młodej troszke dokupie na ostatnia chwile no a wózek tez mam już zaklepany u sasiadki jedynie łóżeczko musze nabyć jakąś pościel dla malucha akcesoria typu kremiki puderki gaziki itp i reszte do szpitala dla siebie. gdybym musiała całość kompletowac od podstaw tez bym jednorazowo ne dała rady.

Ja zaliczyłam w tym tyg plamienie póki co brazowe i skape ustało ale sie boje i czekam już na ta wizyte jak na zbawienie, jak sie powtórzy jade do ginka wczesniej. :-(Nie przemeczałam sie a jednak...

miłego dzionka

Hej dziewczyny!!

Ja dzisiaj byłam u ginekolog nowej i jestem MEGA ZADOWOLONA!!! :-D Trafiłam na naprawdę konkretną babkę. Zrobiła pełen wywiad zbadała mnie i stwierdziła ze tak jak podejrzewałam mam spore problemy z II fazą cyklu i bez pomocy raczej nie udałoby mi się zajść w ciąże. Teraz przeprowadzi monitoring cyklu bu sprawdzić co z jajeczkowaniem (dzisiaj jest 15dc i pęcherzyk ma 15mm w piątek idę znowu) No więc walczymy! :-) Może nie uda mi się zajść tak od razu ale przynajmniej czuję ze jestem w dobrych rękach!

Magda Trzymam kciuki z całych sił!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gatto powodzenia!!! Mam nadzieję ze Myszka nam przekażę co tam u ciebie! Trzymam kciuki :* &&&&&&&&&&&

Myszko
mała jest przesłodka!!! I jak tu jej nie kochać!!! Ma szczęście że trafiła na takich ludzi jak wy :tak:
I współczuję zęba... znajoma miała rwanego w ciaży (I TO 8!!) Robią RTG ale trzeba im powiedzieć ze jesteś w ciaży to wpakują cię w taki kombinezon żeby brzucha nie napromieniowało... I darzą ci takie inne znieczulenie dozwolone w ciąży! Dobrze ze jesteś w II trymestrze bo w I byłby problem większy.

Anila
życzę zdrówka!! :-)

Zapominajko zdrowka dla maluszka!!

Elka oj zazdroszczę ci tych mdłości! Ale tak pozytywnie! Ja też chodzę ciągle senna... tak pogoda beznadziejna jest...

Nanu ja również tego nie oglądam ale normalnie z ciekawości obejrze na internecie :-p

Kobietka
fajnie cię widzieć!! Co tam u ciebie?? Coraz bliżej do staranek! Mam nadzieję ze szybko wam się uda :*

Kaso
dobrze ze jest tylko brązowe... takie podobno nie jest niebezpieczne! Gorzej jakbyś krwawiła...

Kaso, mnie też lekarze mówili, że żywa czerwona krew jest niebezpieczna - brązowe mniej. Ale ja mimo to poszłabym do lekarza od razu - lepiej dmuchać na zimne. odpoczywaj dużo i uważaj na Was. Trzymam kciuki, żeby było dobrze!

Myszko - współczuję. Ja też miałam zęba usuwanego ostatnio i myślałam, że zejdę ze strachu na tym fotelu.. Ale tak jak Fifka napisała - dobrze, że jestes w drugim trym, to ponoć najlepszy czas na dentystyczne sprawy w ciaży.

Gatto, &&&&&&&&&&&&&&&

U nie testy owu nadal negatywne, chociaż śluz dzisiaj wskazuje, że owu tuż tuż..

Cześć

Mam nadzieję,że uda mi sie napisać bo w dalszym ciągu mam tu jakieś problemy i co chwile mnie wylogowuje.

Po tych wolnych dniach jestem normalnie przefamiliowana,rodzina wychodziła z kazdego kąta:)

Dzisiaj byłam z kumpelą w sklepie i juz m iałam w rękach takie słodkie malutkie śpioszki. Mam nadzieję ,ze juz niedługo będę mogła takie kupować.
Akurat na przyszły weekend mamy "plany twórcze"-jedziemy na romantyczny weekend we dwoje.

Magda-owocnych staranek.

Gatto będę trzymać kciuki z całych sił.

Myszka kciuki,żeby u wyrwizęba wszystko przebiegło pomyślnie i bezboleśnie.

Kaso, kciukam by wszystko było dobrze.

Miłego wieczoru dziewczyny

Bylam u zebologa, ale mojego nie bylo juz i zrobilam sobie tylko termin na jutro na 14:30. Ten co byl zablysnal z rewelacyjnym stwierdzeniem "do usuniecia" haahahha tyle to ja mu moglam w drzwiach czy przez telefon powiedziec;-) ale nie dalam sie tknac, bo widzialam jak dlugo po jego rwaniu mama malej sie meczyla...niedokladnie oczyscil jej zebodol i jej szpilki z rany wylazily...raz tak mialam i nigdy wiecej partaczy;-)

dzien dobry lalunie :-)

wzbogacilam sie wczoraj wieczorem o komode z przewijakiem... nie jest tego koloru co chcialam, ale za darmo od znajomych mamy malej... nie bede grymasic :-D. Wymyje ja sobie (tak na wszelki wypadek) i nie bede kupowac nowej ;-) fajna bo ma szafke z dwiema polkami i trzy szfladki calkiem pojemne :-)

reklama
Do góry