reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hello

Ale zimno, śnieg nadal sie utrzymuje u nas a mi coś katarek nie mija. Znacie jakies sposoby na tę uciążliwą doleglowość? Kropleki zakazane na katar tableteczki też a inhalacje mi nie pomagają:-(

Cos mi dokuczają tez bóle brzuszka zwłaszcza jak pochodze za dużo oby szyjka była ok. Nastepna wizyta 15 listopada.

Myszko teraz doczytałam, gratuluje SYNKA:tak:

kciuki za wizyty i zdróweczka dla Was.

reklama
Kaso na katar jest jeden lek: samo przejdzie :) hahahaha, mowia, ze katar to taka choroba, ktora trwa tydzien lub 7 dni:-D:-D Mnie tez czasem cos tam zakluje w dole brzucha, ale bylam ostatnio sprawdzana i ginka mi powiedziala, zeby brac magnez, a jakby bardzo bolalo to przyjsc. No, ale mnie nie boli bardzo tylko czasem zakluje i juz sama nie wiem co to moze byc.

Myszko oj, nie podoba mi sie to, ze cie cos lapie!! :no::no: wygrzewaj sie!

Pozdrawiam Was dziewczynki!!!!

Ja dzis jestem o rok starsza:zawstydzona/y: i na dodatek mam wizyte w szpitalu z anestezjologiem. Nic tylko sie zalamac:-(

Cześć babeczki

Wczoraj mnie tu nie wiem czemu wyrzucało.Nie mogłam się zalogować.
Ja to sama nie wiem co się dzieje z tą moja tempką i dlaczego własciwie @ nie przychodzi. Dzisiajszą mam zaburzoną bo źle spałam w nocy i cos mnie głowa bolała.Ale tst był wcozraj negatywny, jak do jutra nic to zrobię drugi.

Gatto to znaczy,ze masz dzisiaj urodziny? To wszystkiego najlepszego i buziak urodzinowy.

Nanu jak przeczytałam ,ze masz pomidorowkę to takiej nabralam na nią ochoty,że też sobie zrobię:)

Ona to ma gratuluje udanej wizyty i małego bąbelka.

Elka-nadal trzymam kciuki za wizytę.

Lenka i Zapominajka jak się czujecie w tą nedzną pogodę?

Gatto to wszystkiego najlepszego,duzo zdrowka i oczywiscie szczesliwego rozwiazania!
Kaso ja tez mam takie pobolewania w dole brzucha,ale bylam w tamtym tygodniu i gin powiedzial szyjka ok i ze mam duzo lezec,ale wlasnie jak tak pochodze troche to znowu sie zaczyna.Do soboty mam jeszcze chorobowe,w poniedzialek mam isc sprobowac do pracy.W srode 7.11 mam wizyte wiec zobaczymy to lekarz powie.

Ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moje auto zupełnie odmówiło posłuszeństwa, dokulałam się do przychodni i tam przyszedł po mnie brat. Jakoś powoli dojechał do mechanika a tam okazało się, że cała skrzynia rozwalona- nie ma co naprawiać :wściekła/y: jedyne wyjście wymienić-koszt ok 1000zł a moje autko warte jest max 2500zł. Planowaliśmy na stycznia zmianę a teraz w zimę gdy najbardziej potrzebne zostałam bez. I najgorsze, że teraz moje plany weekendowe wiszą na włosku :wściekła/y::wściekła/y:

Gatto 100 lat dla Ciebie i Gattinki :)

Martuś standardowo, jak masz coś zaplanowane to wszystko runie. Bez sensu zupełnie, zwłaszcza, że to taki koszt :/

Ja wróciłam właśnie od lekarza :) Jajeczko w największym pomiarze ma 1,71cm, więc jeszcze 3-4 dni max. Endometrium 0,71 cm. Czekam zatem na prawy jajnik i jego jajeczko, no i do dzieła! :)

Gatto kochanie wszystkiego NAAAAAAAAAAAAJJJJJJ :*

mnie sie przyplatalo cos grypopodobne, zalecenie duzo wit C, herbatek z miodkiem i w razie temp. paracetamol plus rano i wieczorem syrop na kaszel i lezec, lezec i jeszcze raz lezec :-(

moj juz mnie dojrzal przy kompie i gania do lozka, wiec ide grzecznie lezec...

reklama
Magda tam gdzie mieszkają rodzice mogę mieć zrobione za 500zł. Ale tak sobie myślę, że w styczniu i tak chcieliśmy kupić coś nowszego a teraz pojechałabym na Wszystkich Świętych a potem na Boże Narodzenie- wtedy już chyba nie sama za kółkiem a mężaty nie ma prawka. I do porodu tyle z moich wycieczek autem. Najgorsze że na zakupy nie będzie czym śmigać a już się do wygody przyzwyczaiłam. No nic...czekam na męża, niech no zerknie w te nasze oszczędności-może udasię wcześniej kupić auto.

Gatto kochana wszystkiego najlepszego :*
Zobacz załącznik 511830

Do góry