reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Cześć kochane,
Nanu biedactwo zupełnie nie wiem co ci napisać. Mam nadzieję, że szybko ból minie.

Marta pokoik śliczny!!! Sama bym taki chciała :-D

Elka, Magda i Motylku trzymam kciuki za was :-D Jeszcze nic straconego.

Lenka dziwaczne masz te wyniki. Też bym nie wiedziała, jak to ugryźć :baffled: Może teraz już jakieś decyzje zapadną, bo takie czekanie jest najgorsze.
A NT bardzo ładna :tak:

Ja sobie wczoraj zamówiłam pakiet próbny win bezalkoholowych. Jestem strasznie ciekawa, czy będę w stanie to pić :-D. Strasznie za mną winko chodzi.

reklama
Marta to Ty o wiele dalej jestes z przygotowaniami ode mnie :-D a juz myslalam, ze tylko mnie tak nawiedzilo ;-)
Pokoik super i te naklejki nad komoda super sa, gdzie kupowalas??

witam kochane:-) elka,magda trzymam bardzo mocno oby były II &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:marta Wojtuś będzie dumny z mamy taki piękny pokoik mu zrobiła:-)jest śliczny:tak:lenka szczerze powiem ze nie znam się na wynikach,mam nadzieję że bedzie dobrze bardzo mocno trzymam &&&&&&&& zapominajko lubisz wina? ja nie cierpię wytrawnych,słodkie jeszcze ujdą,nawet raz wypiłam całe i powiem żę szmer był:-D:-D:-D

Dziewczyny spójrzcie na mj wykres z góry dziękuję buziaki i pozdrowienia:-)

Ostatnia edycja:

Załączniki

• IMAG0116.jpg
    IMAG0116.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 34
Hej kochane,
Wczoraj po kapieli S mnie nasmarowal mascia,wylezalam i przespalam chyba 12h i dzis rano sladu nie ma po bolu!
Tfu,tfu!

Magda wykres zapowiada sie super! Kciuki!!! Za elke i motylka tez 3mam!
Ja po kawce i bananku,kanapki dla S do pracy zrobione... buziaki dla Was!

Aaaa zapomnialabym!
Marta gratuluje pokoiku,slodki:)

Ja za jakiekolwiek zakupy moze zabiore sie po usg nastepnym,jak juz pomierza nasza kruszyne...

Kruszyna nam wczoraj nawet pomachala i w stosunku do usg z czwartku obrocila sie o 180 stopni:)

Marta piekny brzusio! Moj widze rekordy bije:/
Co bedzie jak bede na waszym etapie....

Ostatnia edycja:
reklama
magda ale dziwne @ nie ma tempka wyższa co jest grane z tym testem.....:wściekła/y:nanu super że po bólu może maluszek pokiwał że masz się nie zamartwiać i że ma się dobrze;-)

Ostatnia edycja:
Do góry