reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

nanu wcale mnie to nie dziwi ze się bałaś każda z nas tak samo by zareagowała,to naturalne że się boimy o maleństwo ważne ze jest wszystko dobrze:-)

reklama
Madzia &&&&&& za jutro skoro świt wstaje i sprawdzam co u Ciebie i nie muszę wspominac ze oczekuje dobrych wieści;) ja ponowie próbę we czwartek zobaczym czy cos sie dzieje:p
Lenka jak wizyta?
Kochane spadam dobrej nocki &&&&& za wszystkie Lale :*

Ostatnia edycja:
Madzia pisalam Ci juz na CPP ale napisze i tu zebys naniosla tempke na wykres i zaznaczyla jako zaburzona;-)no i test oznacz ze dzisiaj robilas do wychodzi na to ze we wtorek;-)no i ze dopuki @ nie ma jest szansa powtorz za dwa dni jak nie przylezie &&&&&&&

U mnie malpiszona ni widu ni slychu jutro powtarzam tesciora wiec prosze o kciukaski;-):zawstydzona/y:

reklama
Do góry