reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nanu super!!! Oby świństwo nie wróciło.

Angel uwielbiam wina i właśnie takie cierpkie, wytrawne mocno za mną biega, aż ślinianki wariują.
Czuję się jak jak jakiś alkoholik :zawstydzona/y:

Marta brzusio śliczny zgrabniutki :tak:

A ja nie robię pappa jednak. Mężowy mnie bez auta zostawił i nie jestem w stanie do doktorka dojechać.
Tak myślę, że skoro genetyczne wyszło prawidłowo, to chyba bez sensu i tak...

ja chyba dla swojego spokoju zrobię, niby nie było u nas wady genetycznej ale....

a tu foto z wczoraj:

8t4d.jpg8t4d_16102012.jpg8t4d_16102012a.jpg

Ostatnia edycja:
Angel ja mam tu małe doświadczenie, więc z wykresem nie pomogę.

Nanu u nas też obciążeń żadnych nie ma, gin mówił, że czasem dla pewności warto zrobić... ale
W pierwszej ciąży zrobiłam i tam tylko statystyka i prawdopodobieństwo były.
Może jutro zdobędę auto to podjadę... no sama nie wiem :dry:

Czesc dziewczeta!!!

Sorki nie nadrobie wszystkiego, przelecialam tylko strony pobieznie i tak:

Magda trzymam nadal kciuki!! &&&&&&&& wiesz poki nie ma podpaski w majtach jest ok!! Z powodu przeziebienia mozesz miec wszystko zaburzone to jasne, ale nadzieja jest. Temperatura rosnie z godziny na godzine, wiec jasne, ze mierzac w roznych porach wzrastala. Generalnie zasada jest taka, ze jak mierzysz godzine pozniej to musisz odjac 0.1 stopnia, a jak wczesniej do dodac. Ogolnie 30 min nie zmienia jakos drastycznie.

Angel twoj wykres szczerze mowiac nic nie mowi jak na razie. Po pierwsze nie zaczelas od poczatku, po drugie jest to twoj pierwszy wykres, wiec nie ma z czym porownac. Stosuj moze tak jak napisalam Magdzie. Generalnie staraj sie zaznaczac temperatury zaburzone czyli z wczoraj i dzisiaj. Mierz dalej i na pewno bedziemy miec jakis obraz po nadejsciu okresu. Z drugim powinno byc juz latwiej.

Dziewczyny mierzace, pamietajcie, ze temp moze byc zaburzona absolutnie wszystkim (wstawaniem w nocy, alkoholem itp) dlatego wazne jest zaznaczac takie rzeczy w wykresie, rowniez sluz, choc to ponoc juz inna metoda, ale im wiecej wiemy tym latwiej poznac wlasne cialo.

Marta sliczny pokoik. Gratuluje gustu!! Tez poluje na zwierzaki takie dzikie i cholera nigdzie nie ma, tylko jakies misie motylki i hello kitty, ale dalas mi pomysl na allegro, moze tam cosik wynajde :tak: Brzusio tez zgrabny! Laska z Ciebie w tej ciazy:tak:

Nanu obilo mi sie oczy, ze jakies problemy z korzonkami? kurcze:baffled: wygrzewaj sie, niech cie eM smaruje, masuje i zdrowiej kobieto!! Najwazniejsze ze z bejbikiem jest ok!!

Elka trzymam kciuki rowniez za ciebie!!! &&&&&&&&&&&&&&&

Myszko ciebie buziam jak zwykle!! Kiedy masz jakas wizyte, robisz genetyczne??

Lenka bardzo ladny wynik NT, o kosc nosowa sie nie martw, na nastepnym badaniu na pewno bedzie widac. Z toxo nie mam pojecia, nie przechodzilam wiec musze co miesiac robic badania czy dziadostwa nie zalapalam.

Moja mala coraz bardziej aktywna, dzis w nocy miala czkawke heheh, smieszne;-)

Gatto dziękuję serdecznie, staram się nie napalać, ale sama widzisz,że słabo mi idzie. Dzisiejsza wymówka to przeziębienie :p Cieszę się,że u Ciebie wszystko ok, ten suwaczek zapierdziela i niedługo zobaczymy focię Gattinki :)

Magda przy twoim wykresie nawet swiety by sie napalil!! Powiem ci, ze mnie w 16dfl wyszedl cien cienia na tescie:tak: a 2 dni pozniej juz grube krechy. Wszystko zalezy kiedy byla owu:tak:

reklama
gatto dziękuję za odpowiedz muszę się uzbroić w cierpliwość i grzecznie mierzyć:-psuper no niech mała sobie fika a co ma robić jak nie jeść,spać i fikać:-)

Do góry