reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Cześć dziewczynki, nie było mnie strasznie długo więc nie dam rady nadrobić :-( jakby mi tu któraś po krótce napisała co się działo to będę wdzięczna.

Cześć :) wpadłam się przywitać bo mam jeszcze chwilkę :) :-D odmeldowuje się ! ;-) przepraszam,że Was tak rzadko odwiedzam ale nie mam siły ostatnio na nic :baffled: ciągle jestem zaziębiona i walczę z żołądkiem ( co chwile mnie boli ) ;/ pogadam dziś z szefową i wezmę 2 dni urlopu albo chociaż 1 w piątek ( nie wiem czemu ale za miesiąc daje mi 2 dni wolnego ;-)) i to tyle u mnie ... hmm okresu nie widać, powinien być wczoraj ale nie nastawiam się na nic bo zapewne przylezie pewnie robi mi psikusa. Trzymam kciuki za testujące, te w ciąży i za całą resztę :) BUZIAKI DZIEWCZYNY! p.s nie nadrobię tyle stron :( przepraszam jeszcze raz.

Witajcie
wszystko pomierzone , posprawdzane i jest dobrze, NT 1,7, tylko kości nosowej nie można było poszukać bo maleństwo lezało na buźce, raz gin stwierdził że to moze to, ale to jeszcze do sprawdzenia, coś tam jeszcze sprawdzał co świadczy o sam poczuciu dziecka
biggrin.gif
, tak mi powiedział, i też jest ok, zdjęć nie dostałam, nie wiem jaki dzidziol jest długi , się nie mogę doszukać w karcie, ważne że wszystko ok.

W końcu wiem jakie jest moje IgG, z pierwszych badań wynikało że powyżej 650 co nic mi nie daje, a teraz wiem że wynosi aż 928
shocked.gif
no.gif
i naprawdę nie wiem co mam o tym myśleć, IgM 2 tyg temu 3,35 teraz 3,16 a awidność z maja wysoka , i jak to zinterpretować, nawet gin się nie podjął, jeszcze tylko tydz i się okaże, już nawet wolałabym brać tą rovamycyne bo przynajmniej wiedziałabym że chronię w jakiś sposób dziecko, trochę czuję się jak na bombie

reklama
Do góry