reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
madzia wiesz ja sobie wybrałam taką godz żeby zmierzyć przed wstaniem Alana bo wiem że on różnie wstaje;-);-)jutro to już musi zbudzić jak nie to o ścianę no żeby mi jeszcze budzik zasypiał z tym się jeszcze nie spotkałam:-D:-D:-D

Myszko bol caly czas taki sam byl,teraz mniejszy... ustawal jak sie nie ruszalam,ruch wzmagal bol,tak samo wdychanie powietrza... promieniowal tez momentami do lewego barku.... w ndz zjadlam 3 nalesniki z nutella,wczoraj w pracy kanapke z krakowska sucha,jablko,banana,serek... wracajac z pracy kupilam sobie 25dkg kapusty kiszonej,zjadlam to jako ostatnie przed bolem... w trakie bolu wieczorem kromke chleba ziarnistego z zoltym sserem i keczupem,zapieczona w piekarniku. Dzis kawa latte , banan i muesli z mlekiem

no tak kapucha ciezka, wory nie lubia mleka a latte to 80% mleka, surowizna i mogl sie zbuntowac. Ja mam zakaz zoltego sera (tylko light) zero mleka, kapuche tez sobie odpuscilam. Oby to byl tylko wor to dietka i tynk zalatwia sprawe, a bol moze sie zmniejszac przy braku ruchu, bo najzwyczajniej sie rozgrzalas ;-) mnie bardzo pomaga lezenie w cieplej wodzie, ale nie tak cieplej zebym jakos miala problem z wejsciem do wanny (cos okolo 25-28°) ze jak wchodze to czuje lekko cieplo, ale nie za cieplo ;-) sprobuj jeszcze z prysznicem tez powinno pomoc.
No i w miare jak sie strawi wszystko bol ustepuje ;-)

U mnie ciagniecie ustapilo.Moze rzeczywiscie to wiezadla ktore sie rozciagaja.Dzwonilam do lekarza zapytac czy sa wyniki juz plci i reszta ale niestety nic.Wiec zadzwonilam do tej kliniki gdzie byly wykonane badania czy mnie czasami niezapomnieli i mam zadzwonic jutro.Wiec dalej czekac trzeba:-(

Nanuliko kurcze mam nadzieje, że to tylko taki epizodzik niefajny sie trafił. U mnie na podobnym etapie było cos podobnego, w nocy złapał mne mega ból w ledzwiach normalnie zjadłam chyba z 2 albo 3 nospy bo myślałam ze umre. na drugi dzień gin stwierdził że to od nerek...mam ta sytuacje nawet w swoim wykresiku zapisaną. Potem bolało mniej. Dobrze że idziesz do ginka. Trzymam kciuki by ten ból i plamienie brazowe nie wróciło.

Elka szkoda że nie ma na razie II:-(moze faktycznie za wcześnie ta tescik.
Magda &&&&&&&&&&&&&&&

Dzieki dziewczyny,obyscie mialy racje... internista poki co nie dojechal,a mial byc do 12... olac,jestem w domu do 14:40,potem jade do gin...

Edit

Byla pani doktor,po objawach,osluchaniu,opukaniu itp stwierdzila ze to najprawdopodobniej zapalenie korzonkow...
W razie silnych boli brac paracetamol,smarowac miejscowo masciami i wygrzewac sie...
L4 do konca tygodnia...

Teraz oby u gin bylo ok...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry