reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

mysia dzięki tak właśnie czułam bo około msc juz nie palę normalnych a ze ja taki nałóg zawsze szła mi paczka dziennie,to teraz organizm musi odreagować no nic damy rade w koncu sie ustabilizuje.Nie mam zamiaru wrócić powiem ci nawet ze mnie nie ciągnie co mnie bardzo cieszy.Za ciebie tez trzymam bardzo&&&&&&&&&&& uda się :tak:

reklama
Cześć dziewczynki dawno mnie nie było, byłam u taty ,a potem to naprzywoziłam warzywek i kładłam je w słoiki , staram się zajmować sobie czas w oczekiwaniu na staranka nawet wykres zaniedbałam, pamiętam o Was i pozdrawiam serdecznie:)

hej kobietko fajnie ze spedzasz milo czas:-) ojjj teraz juz zleci jeszcze troszke i staranka pojda w ruch:tak:a jak tam u ciebie z e-papierosem udało sie czy palisz normalne?

ja na e-papierosie steptycznie do niego podeszłam ale muszę powiedzieć ze mi pomógł:tak:będzie msc jak nie pale i sama jestem w szoku bo w rodzinie kazdy sie smiał ze po co ja go kupuję szkoda kasy,dałam 300zł i nie załuję;-)

Hej babolki, melduje, ze Gattino okazal sie dziewczynka! Wszystko jest w porzadku, dzidzia zdrowa, perfekcyjna jak sie wyrazil doktorek robiacy usg.

reklama
Gatto gratki!
Kurcze jakos sie przyzwyczilam ze to gattino a nie gattina! :D
Ale co tam! Najwazniejsze ze zdrowo rosnie:)
Ja jutro o tej porze bede w drodze do gin.... brr....

Do góry