reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nanu to pewnie ty berka tam chowasz:)
Angel nie sprawia mi to przykrosci, czasami podgladam lutowki na innym forum tak z ciekawosci jakie maja dolegliwosci czy znaja juz plec itp.

ja już oddałam:) Ona-to-ma teraz dzierży pałeczkę:)
ale fluidki ślę:)))) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nie ma co ja dzisiaj biorę te fluidki rekami i nogami bo ostatnio cos nie moglam sie zalapac:-D:-D a nowy cykl sie zaczął....:tak:

Dzien doberek:-)
Wychodzi na to, ze ja dzis pierwsza ;-)
Za oknem paskudna pogoda, leje jak z cebra...
Jakie ladne brzuszki, Kicia ten Twoj ginek to sie chyba slabo czuje...gdzie Ty za duzo przybralas?? Na fotce nie widac. U nas waza w ciuchach lacznie z butami, wiec waga jest przeklamana. Wystarczy lzej sie ubrac na wizyte i nagle tracisz kg ;-)

reklama
Heloł

Ja zaraz mykam na badania.
Widzę, że fluidki są potrzebne, więc dorzucę i moje tłuściutkie :-D

​~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry