reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

17 tydz.jpgwklejam mój bebolek w 17 tygodniu.

Nanuliko
oszczedzaj sie .;-)

reklama
Dzieki Gatto to miłe:-)
Myszko mój tez jest duży wg mnie jak na ten etap niektóre dziewczyny maja ledwo widoczny a moj już wrecz krzyczy "jestem w ciąży":-D

miłego wieczorku

dziewczynki, wybaczcie, ale nie mam siły pisać... w tym cyklu brałam clo, byłam w czw u ginki i był jakiś tam pęcherzyk dominujący, następnie poszłam wczoraj na monit i już żaden nie był dominujący, nie urósł:-(ciągle kłody pod nogi, które odbierają nadzieję.. nie mam czasami już sily do walki, a tak strasznie chcę znowu zostać mamą..
następny cykl to podwojenie dawki CLO..

No dobra,wyryczalam sie,wyzalilam,wyplakalam... biedny Moj S... ale dzielnie mnie znosi i mowi ze wie ze bedzie gorzej,i ze poki co poziom placzu,zmiany nastrojow i marudzenia jest do zniesienia...

Jedno sama przed soba przyznalam-ze minal czas zosi samosi,ze nie moge wciaz zadac od siebie full wydajnosci,skoro po prostu nie wydalam...

Tak wiec plan jest taki:

jutro praca w domu, w piatek do pracy normalnie... wieczorem S pod moje dyktando zrobi zupe gulaszowa,bedzie dla gosci na sb... jeszcze jakies cisto i tyle... w ndz umowilismy sie w pokrzywnej na ogladanie sali weselnej wiec wypad w gorki na kilka godzin...
Nastepny tydzien praca pn-czw, sprobuje skonczyc ile sie da... w pt moi na workshop,ja do gin po L4- mial byc jeden dzien,zamierzam wziac jeszcze kolejny tydzien... na podladowanie baterii...

Ewcik - kciukasy 3mam - będzie lepiej,zobaczysz:)

Kaso - śliczny brzusio:)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny, dawno nie zagladalam tu ale przeprowadzalismy sie i nie mialam dostepu do internetu:( Ale juz Was nadrobilam:) Prosze o przeslanie berka ta co go trzyma niech nie przetrzymuje tylko puszcza dalej:) hihi Ja mam 22 dzien cyklu 27 dniowego do @ jeszcze pare dni. Wczoraj bylam w pracy tlko 4 godzinki a jak wyszlam czulam sie jak po 8. w domu ogarnelo mnie lenistwo zmierzylam temp. pod pacha i bylo oslabienie za jakis czas mierzylam 37,1, wieczorem 36,6. Przed chwila mierzylam a tu 37,2 czuje sie dobrze zadnego kataru bolu gardla nic! Staram sie nie nakrecac bo to o niczym nie swiadczy (no chyba ze to implantacja - czasowo by sie zgadzalo:)) takze berka prosze i fluidki:)

Do góry