reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Loczkis ja tez mierzylabym o tej 5 i potem dalej spac ;-)

Magda zapowiada sie cudowny relaksujacy dzien... przestan myslec, bo teraz to jest musztarda po obiedzie;-) zobaczymy jak tempka sie bedzie zachowywac no i moze sie udalo zasiac fasolinka :-)

Kicia oj u mnie tez jak szwedzki potop :-D

reklama
Gatto,ja jak byłam w ciąży to miałam to samo :) Wciąż było mi mokro i do tego ciągnęło mnie w dole brzucha, więc średnio co 2h latałam do kibelka, bo na "100%" dostałam okresu :)

Myszko no dzisiaj jadę się odprężyć, więc mam nadzieję, że przestanę świrować :) I zaczynam myśleć, że już musztarda po obiedzie - tak jak piszesz.

Magda swoje szanse w tym miesiacu na poczecie bejbika wykorzystaliscie...oby z sukcesem!!!! &&&&&&&&&&&&&&

Myszko u mnie jakby mniej mokro, ale jednak mokro...czasem gacie musze zmienic kilka razy:happy:

Glodna jestem! A musze jeszcze odczekac troche po tabletce.
Bylam dzis w wampirowni, pobrali krew i siuski i zobaczymy co tam sie dzieje.

Kitus ja sie szybko tam odpazama, np podpaski i wkladki musze miec z bawelnianym wkladem od always mam az krosty, wiec wkladki dla mnie to wybawienie ;-)

Ja mam wampirownie na koniec miesiaca ;-)i zjadlam szklanke jogurtu no i musialam wciagnac czekoladke jogurtowa ;-) wszystko co z truskawka to moje :-D

Ostatnia edycja:
Ja mam to samo:tak: Podpaski musze zmieniac bardzo czesto, i tylko bawelniane! Ja niestety mam jobla na punkcie nie uzywania wkladek. Jak sobie wyobrazam ile tam jest bakterii to mam mroczki przed oczami dlatego wole sie umyc i zmienic gatki :) a mam ich sporo wiec nie mam problemow:happy:

Kicia przy kazdej wizycie w wc wymieniam wkladke wiec nie ma ich zbyt wiele ;-) a gatkow co siusiu nie zmieniasz, prawda? wiec gdzie jest ich wiecej ?;-)

szykuj sie szykuj i nie zapomnij o relaksie ;-) milego dnia

reklama
Helloł

Gatto właśnie mnie Twój suwaczek zaskoczył. Też gna jak szalony :tak:

Ja z podpasek nie lubię ani always ani grubasów bawełnianych, najczęściej jednak tampony stosowałam.

Magda nie panikuj z tym cyklem!!! Co ma być to będzie i stres tego nie zmieni!

A co u Martoochy słychać? Ja jej tu dawno nie widziałam...

Do góry