reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
czesc dziewczyny :) ja teraz testuje, ale jak na razie ani ciazy ani @ :(

pytanie do dziewczyn, ktore mierza temperature: ja mierzylam temperatre pierwszy raz w tym cyklu, zreszta mozecie sobie to zobaczyc na moim wykresie. tylko mam maly problem. moj M. wstaje codziennie pomiedzy 4,30 a 5,30 i zawsze mnie budzi. tzn ja nie wstaje, tylko otwieram oczy i znowu zasypiam
p.gif
ja wstaje codziennie ok 7,30 i wtedy tez mierze temperature. dzisiaj sprawdzilam, i zmierzylam dwa razy. pierwszy raz o 5- 36,6 a drugi raz o 7,30- 36,9. roznica jak widac jest duza. klade sie sprac ok 12. i teraz moje pytanie, o ktorej powinnam mierzyc temperature? jezeli o 5, to nie bedzie za krotki sen? pomozcie, bo juz sie pogubilam :)

A ja mam wyjazd do SPA na jedną noc, tak jakby z pracy :) Przytulanek wczoraj nie było,bo padłam! Dzisiaj też nie będzie i oczywiście to zaczyna mnie martwić, że to właśnie dzisiaj jest szansa na bobasa. Wczoraj nie miałam nadziei, że coś z tego w ogóle wyjdzie, a dzisiaj martwię się przytulankami. Świruję!!

Helol Babeczki

Milego dnia zycze! podczytuje ale jakos weny brak ostatnio mam czas na BB tylko z rana :-:)zawstydzona/y:ale caly czas o Was mysle:tak:Staraczki i Ciezaroweczki moje kochane &&&&&&&&&&&&&&&&

Madzia ty sobie juz daj spokoj z meczeniem chlopa, bo to co juz mieliscie zrobic zrobiliscie:tak: teraz sobie odpocznijcie i robcie tylko dla przyjemnosci:-D

Loczkis wydaje mi sie, ze powinnas mierzyc wtedy kiedy sie budzisz, bo przebudzajac sie, moze sie powiercisz troche i to juz jest zaburzenie, a temperatura jest bardzo czula na wszelkie zmiany. Z twojego wykresu trudno wywnioskowac kiedy byla owu (no oprocz widocznego testu) wiec moze w nastepnym cyklu zacznij mierzyc wtedy kiedy faktycznie sie budzisz i potem mozesz spokojnie spac dalej:tak:

Myszko - Dziękuję :) Wcześniej się zupełnie nie denerwowałam, nie wnikałam w tym cyklu, a jak przyszedł czas owulacji to zaczęłam panikować. Sama nie wiem czemu, bo nie nastawiałam się jakoś mocno na dziecko. Jajniki mnie bolą od kilku dni, a dzisiaj jest bardziej mokro, więc to może dzisiaj jeszcze płodne? A ja dopiero jutro w domu nocuję.

Gatto
- No właśnie w tym cyklu tylko dla przyjemności było, bez ciśnienia :)

reklama
Do góry