Lovka raz jeszcze gratuluję jak się czujesz z tą myślą? dotarło juz do ciebie ze za 9 miesięcy będziesz mamą? ja po dzisiejszym dniu pełnym przytulania myślę, że w końcu się uda. ale oczywiście troche pozytywnych fluidków nie zaszkodzi nigdy hehe
reklama
donia 1980
Fanka BB :)
witam Was dziewczyny,
przepraszam, ale nie dam rady Was nadrobić
są jakieś nowe fasolki?
ja już po weselu i 15h podrózy samochodem, wytrzęsłam fasolkę i poszłam ją sobie znowu pooglądać, ma 17,5 mm i bije jej pięknie serduszko, uff ale się bałam
przepraszam, że tylko o sobie ale musz Was teraz nadrobić
przepraszam, ale nie dam rady Was nadrobić
są jakieś nowe fasolki?
ja już po weselu i 15h podrózy samochodem, wytrzęsłam fasolkę i poszłam ją sobie znowu pooglądać, ma 17,5 mm i bije jej pięknie serduszko, uff ale się bałam
przepraszam, że tylko o sobie ale musz Was teraz nadrobić
reklama
Wiem, wiem, ale to plamienie mnie zmyliło troche, a poza tym aż sie boję że znów wyjdzie tylko jedna kreska... kilka miesięcy temu tez mi sie spózniało a test wyszedł negatywny...
ale teraz znow mam cichą nadzieję...
a wszyscy w rodzinie śmiali się ostatnio że coś bociany często nad nami latają... a nawet koło naszego domu jeden się zagnieździł hehe
ale teraz znow mam cichą nadzieję...
a wszyscy w rodzinie śmiali się ostatnio że coś bociany często nad nami latają... a nawet koło naszego domu jeden się zagnieździł hehe
Podziel się: