reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lovka raz jeszcze gratuluję :) jak się czujesz z tą myślą? dotarło juz do ciebie ze za 9 miesięcy będziesz mamą? :) ja po dzisiejszym dniu pełnym przytulania myślę, że w końcu się uda. ale oczywiście troche pozytywnych fluidków nie zaszkodzi nigdy hehe :)

reklama
tylko magda ma dni plodne i nici z przytulania ;-( ale pocieszyc mozna inaczej nie magda ;-)mnie juz pocieszylas to teraz idz do chlopa ;-)

A to pewnie dlatego jest ostatnio tak dużo pozytywnych tescików - dobry kibic to podstawa, magda zdaje sie wie o tym doskonale hehe :)

ja chyba jutro zatestuje, bo @ dalej nie ma... to juz 5 dni :)

monis to 5 dni po terminie masz inie testowalas jeszcze ?? to sio do wctestowac bo jak juz po terminie to w kazdej chwili mozna a nie tylko z porannego :-) trzymam kciuki za 2 kreski :-)

witam Was dziewczyny,
przepraszam, ale nie dam rady Was nadrobić
są jakieś nowe fasolki?
ja już po weselu i 15h podrózy samochodem, wytrzęsłam fasolkę i poszłam ją sobie znowu pooglądać, ma 17,5 mm i bije jej pięknie serduszko, uff ale się bałam
przepraszam, że tylko o sobie ale musz Was teraz nadrobić

reklama
Wiem, wiem, ale to plamienie mnie zmyliło troche, a poza tym aż sie boję że znów wyjdzie tylko jedna kreska... kilka miesięcy temu tez mi sie spózniało a test wyszedł negatywny...

ale teraz znow mam cichą nadzieję...

a wszyscy w rodzinie śmiali się ostatnio że coś bociany często nad nami latają... a nawet koło naszego domu jeden się zagnieździł hehe

Do góry