reklama
Śliczne Ja mam dużego puchatego kota. Muszę zabezpieczyć więc łózeczko a takie jak chcę mają osłoniete boki. Jestesmy wtrakcie zmiany mieszkania więc też to bardziej zda egzamin.
To jest sliczne
http://allegro.pl/wielofuncyjne-lozeczko-dla-dziecka-kojec-rybka-5w1-i1661565749.html
Mija warto poczytać opinie. Mitez się podobał inny model ale poczytałam że są wadliwe.
To jest sliczne
http://allegro.pl/wielofuncyjne-lozeczko-dla-dziecka-kojec-rybka-5w1-i1661565749.html
Mija warto poczytać opinie. Mitez się podobał inny model ale poczytałam że są wadliwe.
Ostatnia edycja:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
omalo co bym kupila za 150 zl uzywane a tak kosztuje okolo 450zl z materacem ale dziewczyny mi odradzily a potem opowiadalam przyjaciolce a ona mowi bylo trzeba kupic schowalabys u mnie no to ja szybko na allegro ale niestety pan z poznania juz sprzedal:-(
S
Silmiriel
Gość
Ello, ja na chwilę wózek już pokazywałam Parę... naście stron wcześniej ktoś pytał. Na allegro smart koła pompowane jak któraś chce szukać Xlandera nie chcę, bo nie przeszedł ostatnio żadnych testów samochodowych. Ale co kto woli
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
iwasku nie moge tych produktow ogladac bo znalazlam oferte z poznania i znowu mysle czy nie kupic :-) pomocy jak myslicie ?/
Wózek wielounkcyjny X-Lander 3w1 Poznań • Wózki • Ogłoszenia Tablica.pl
Wózek wielounkcyjny X-Lander 3w1 Poznań • Wózki • Ogłoszenia Tablica.pl
S
Silmiriel
Gość
Ich foteliki są wadliwe, a wózki idą tym śladem. Dwie koleżanki mają i już myślą o zmianie, bo firma leci już na marce i części odpadają, na gwarancji nie chcą przyjąć, bo "uszkodzenie mechaniczne, z winy użytkownika". Generalnie nasłuchałam się samych niemiłych rzeczy na ten temat.
Atan, ja nie jestem przesądna, ale po co Ci wózek? Za 9 miesięcy ciąży zdołasz znaleźć masę ciekawych ofert. A teraz, zanim coś ja bym nie kupowała.
Atan, ja nie jestem przesądna, ale po co Ci wózek? Za 9 miesięcy ciąży zdołasz znaleźć masę ciekawych ofert. A teraz, zanim coś ja bym nie kupowała.
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Witam, nie było mnie od czwartku i nie dam rady przeczytać wszystkiego co naskrobałyście przez te kilka dni byłam sobie w górach i odpoczywaliśmy z moją fasolką... w czwartek miałam wizytę u gina i wyszłam bardzo niezadowolona... na monitorze niby było widać jak bije serduszko i w ogóle ale zdjęcie wyszlo baaaardzo zamazane bo niby miałam pełny pęcherz mimo, że nie chciało mi się siusiu ani przed ani jeszcze godzinę po wyjściu od lekarza za to dostałam 4 reklamówki z próbkami i gazetkami.
Czy możecie mi w skrócie napisać jakie nowości u Nas??? doczytałam tylko, że Lovka ma foslkę więc gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy możecie mi w skrócie napisać jakie nowości u Nas??? doczytałam tylko, że Lovka ma foslkę więc gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: