reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a ja chce takie lozeczko !!
de8e0f619ae1b5905aed130492703ec5.jpg

reklama
Ostatnia edycja:
omalo co bym kupila za 150 zl uzywane a tak kosztuje okolo 450zl z materacem ale dziewczyny mi odradzily a potem opowiadalam przyjaciolce a ona mowi bylo trzeba kupic schowalabys u mnie no to ja szybko na allegro ale niestety pan z poznania juz sprzedal:-(

Ello, ja na chwilę :) wózek już pokazywałam :) Parę... naście stron wcześniej ktoś pytał. Na allegro smart koła pompowane jak któraś chce szukać :) Xlandera nie chcę, bo nie przeszedł ostatnio żadnych testów samochodowych. Ale co kto woli :)

Sil w jakim sensie testy samochodowe?
Atan wszystko da się uprać. Mozna własnie znaleść mało używane i tanio.

hej kochane:):)

Lovkawielkie gratulacje:):)ja swój test zrobiłam dokładnie tez 2 tyg temu i ujrzałam II kreseczki...spokojnej ciąży zyczę i zapraszam na lutówki,bo chyba jeszcze się łapiesz na termin porodu w lutym:):)

Ich foteliki są wadliwe, a wózki idą tym śladem. Dwie koleżanki mają i już myślą o zmianie, bo firma leci już na marce i części odpadają, na gwarancji nie chcą przyjąć, bo "uszkodzenie mechaniczne, z winy użytkownika". Generalnie nasłuchałam się samych niemiłych rzeczy na ten temat.
Atan, ja nie jestem przesądna, ale po co Ci wózek? Za 9 miesięcy ciąży zdołasz znaleźć masę ciekawych ofert. A teraz, zanim coś ja bym nie kupowała.

reklama
Witam, nie było mnie od czwartku i nie dam rady przeczytać wszystkiego co naskrobałyście przez te kilka dni :D byłam sobie w górach i odpoczywaliśmy z moją fasolką... w czwartek miałam wizytę u gina i wyszłam bardzo niezadowolona... na monitorze niby było widać jak bije serduszko i w ogóle ale zdjęcie wyszlo baaaardzo zamazane bo niby miałam pełny pęcherz mimo, że nie chciało mi się siusiu ani przed ani jeszcze godzinę po wyjściu od lekarza :confused2: za to dostałam 4 reklamówki z próbkami i gazetkami.
Czy możecie mi w skrócie napisać jakie nowości u Nas??? doczytałam tylko, że Lovka ma foslkę więc gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry