reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Widzę, że tu rozmowa na temat wózków i łóżeczek :-) Ja to pewnie nie będę musiała kupować nic z takich rzeczy bo od rodzinki pewnie dostanę bo się trochę tych dzieciaczków posypało i do czasu naszego to pewnie powyrastają ;-).

reklama
klari to tylkozazdroscic ze nie musisz na to pieniedzy wydawac ;-) kalista śliczny ten wozek tylko troche drogi;-/

chyba wszystkie poszly spac bo tu cisza nastala ;-)
asiol a co myslisz i klienci mysla o tym wozku BOLDER SD ECOLINE IMPLAST podoba mi sie i w sumie nawet lekki choc niewiem nadal ile x lander wazy ;-)

Asiol a masz stronę internetową swojego sklepu.? Jak tak to podeślij linka na pewno się później przyda :-).

Dobra ja uciekam lulu ;-). Spokojnej i owocnej nocki życzę :-)

asiol a co myslisz i klienci mysla o tym wozku BOLDER SD ECOLINE IMPLAST podoba mi sie i w sumie nawet lekki choc niewiem nadal ile x lander wazy ;-)

Niestety nie handluję tą marką i szczerze mówiąc nigdy nie miałam z nią styczności także nic nie powiem na ten temat.
Uciekam bo jutro ciężki dzień, a w tym tygodniu chodzę jak zombi - nieprzytomna, chyba przez to cośnienie.
Dobrej nocki :)

asiol a masz strone www sklepu??;-) ja tez bede znikac wiec milj nocy kochane ;-) dobranoc pchly na noc ;-)
p.s. a co z Alredka dzis sie ani razu nie odezwala ;-(mam nadzieje ze z nia wszystko oki ;-)

reklama
witam dziewczyny.... Czy można się do Was dołączyć??? a więc starania zaczeliśmy na początku roku jak tylko odstawiłam tabletki(brałam je 3 lata)... Od kilku miesięcy czekam na @ i nie ma jej i nie ma miesiąc temu robiłam test ciążowy i nic nie wyszło... w tym tyg też kupię i sprawdzę... przed braniem tabletek miałam nieregularne @ więc tłumaczę sobie brak @ tym właśnie ( bo jeśli nie ciąza to co???)a może mój organizm tak długo wraca do normalnego cylu??? jesli potrwa to jeszcze jakiś czas to pójdę do gina a Wy co o tym myślicie? pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry