Widzę, że tu rozmowa na temat wózków i łóżeczek :-) Ja to pewnie nie będę musiała kupować nic z takich rzeczy bo od rodzinki pewnie dostanę bo się trochę tych dzieciaczków posypało i do czasu naszego to pewnie powyrastają ;-).
reklama
asiol a ty pracujesz w sklepie z wozkami ??
Nie Atan ja mam swój sklep z artykułami dziecięcymi
asiol a co myslisz i klienci mysla o tym wozku BOLDER SD ECOLINE IMPLAST podoba mi sie i w sumie nawet lekki choc niewiem nadal ile x lander wazy ;-)
Niestety nie handluję tą marką i szczerze mówiąc nigdy nie miałam z nią styczności także nic nie powiem na ten temat.
Uciekam bo jutro ciężki dzień, a w tym tygodniu chodzę jak zombi - nieprzytomna, chyba przez to cośnienie.
Dobrej nocki
reklama
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
witam dziewczyny.... Czy można się do Was dołączyć??? a więc starania zaczeliśmy na początku roku jak tylko odstawiłam tabletki(brałam je 3 lata)... Od kilku miesięcy czekam na @ i nie ma jej i nie ma miesiąc temu robiłam test ciążowy i nic nie wyszło... w tym tyg też kupię i sprawdzę... przed braniem tabletek miałam nieregularne @ więc tłumaczę sobie brak @ tym właśnie ( bo jeśli nie ciąza to co???)a może mój organizm tak długo wraca do normalnego cylu??? jesli potrwa to jeszcze jakiś czas to pójdę do gina a Wy co o tym myślicie? pozdrawiam
Ostatnia edycja:
Podziel się: