reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Widzę, że tu rozmowa na temat wózków i łóżeczek :-) Ja to pewnie nie będę musiała kupować nic z takich rzeczy bo od rodzinki pewnie dostanę bo się trochę tych dzieciaczków posypało i do czasu naszego to pewnie powyrastają ;-).

reklama
klari to tylkozazdroscic ze nie musisz na to pieniedzy wydawac ;-) kalista śliczny ten wozek tylko troche drogi;-/

chyba wszystkie poszly spac bo tu cisza nastala ;-)
asiol a co myslisz i klienci mysla o tym wozku BOLDER SD ECOLINE IMPLAST podoba mi sie i w sumie nawet lekki choc niewiem nadal ile x lander wazy ;-)

Asiol a masz stronę internetową swojego sklepu.? Jak tak to podeślij linka na pewno się później przyda :-).

Dobra ja uciekam lulu ;-). Spokojnej i owocnej nocki życzę :-)

asiol a co myslisz i klienci mysla o tym wozku BOLDER SD ECOLINE IMPLAST podoba mi sie i w sumie nawet lekki choc niewiem nadal ile x lander wazy ;-)

Niestety nie handluję tą marką i szczerze mówiąc nigdy nie miałam z nią styczności także nic nie powiem na ten temat.
Uciekam bo jutro ciężki dzień, a w tym tygodniu chodzę jak zombi - nieprzytomna, chyba przez to cośnienie.
Dobrej nocki :)

asiol a masz strone www sklepu??;-) ja tez bede znikac wiec milj nocy kochane ;-) dobranoc pchly na noc ;-)
p.s. a co z Alredka dzis sie ani razu nie odezwala ;-(mam nadzieje ze z nia wszystko oki ;-)

reklama
witam dziewczyny.... Czy można się do Was dołączyć??? a więc starania zaczeliśmy na początku roku jak tylko odstawiłam tabletki(brałam je 3 lata)... Od kilku miesięcy czekam na @ i nie ma jej i nie ma miesiąc temu robiłam test ciążowy i nic nie wyszło... w tym tyg też kupię i sprawdzę... przed braniem tabletek miałam nieregularne @ więc tłumaczę sobie brak @ tym właśnie ( bo jeśli nie ciąza to co???)a może mój organizm tak długo wraca do normalnego cylu??? jesli potrwa to jeszcze jakiś czas to pójdę do gina a Wy co o tym myślicie? pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry